Csak szerintem haláli jó Homér Simpson Magyar szinkronhangja?
Szerintem a szinkronhangok kiválasztása az egyik olyan (talán az egyetlen?) dolog Magyarországon,ami elismerésre méltó!
Homeré meg külön pöpec!
Szerintem is szuper, és úgy általában a magyar szinkronok, mindig nagyon ott vannak, tök jók benne a hanglejtések! Én sokkal jobban szeretem így nézni a filmeket, mint feliratosan. Kiráz a hideg, amikor a sznobok nagyzolásból azt mondják, hogy: óó én csak feliratos nézek filmeket,mert s dzinkron teljesen elrontja.
De tudjátokmit ne értek? Hogy lehet , az hogy 20 év után is ugyanolyan a szinkronhangjuk a szereplőknek?
Úgy, hogy a régebbi filmeket is a 90-es évek után szinkronizálták le, így ugyan azoknak az embereknek jutott a hang, mint a mai filmekben. És azért is, mert a jó hangokat több szinkronizálásra hívják meg.
Amúgy én nézek szinkronosan is, meg feliratosan is filmeket, sorozatokat, van ahol baromi jó a magyar szinkron (pl simpson család, mentalista stb) és van ahol borzalmas, általában az új sitcomoknál nagyon szarok a magyar hangok, vagyis inkább elcsépeltek, ha már vagy 20 sorozatban ugyan az a hang, kezd unalmas lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!