Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi ennek a filmek a címe?

Mi ennek a filmek a címe?

Figyelt kérdés
Keresek egy filmety amelyben Al Pachkno játszik, egy rossz fiút, nem emlékszem a vímre, de azt hiszem, hogy 2016-os ha jól emlékszem. A főszereplő egy férfi aki elég jól ért a hackeléshez, Al Pachino ráveszi, hogy vegyen részte egy fbi képzésen ahol megtörik, kicsapják majd Al Pachino azt mondja neki, hogy csak úgy tettek mintha és a csaj akit.megismert a kélzésen, egy áruló, közben a férfi az, el is akarják kapni, de kicselezi Al Pachino-t és elhiteti vele, hogy tudják, hogy ő valójában ártatlan és kint várnka rá stb, majd Al Pachino leleplezi magát és lelövik.

#film #Al Pachino #Valszeg 2016
2020. nov. 29. 01:19
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez a Beavatás.

(Amikor megláttam a kérdést alig hittem a szememnek pont egy órája néztem meg a filmet)

2020. nov. 29. 01:48
 2/4 A kérdező kommentje:
Uhh, nagyon köszi, de eskü az volt kiírva amikor lsttam a.tv-ban, hogy 2016-os a film, UPC-sek vagyunk, vissza lehet nézni pàr.filmet meg sorpzatot.stb, és amikkr kb 3 hónapja ment a tv-ben a.film eksüszöm, hogy az bolt kiírva, h 2016-os, de én sem voltam teljesen biztos benne.
2020. nov. 29. 12:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Be irod hogy al pachino google be es kidobja a filmjeit ahonnan megtalaltad volna. Nem nagy varazslat
2020. nov. 30. 01:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Jó, ezt csináltam de mondom, hogy a TV-ben az volt kiírva, h 2016-os, vagyis azt láttam szal eleve rossz helyen kerestem.
2020. nov. 30. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!