Milyen híres autós filmek vannak?
Nem ilyen Halálos Iramban meg hasonló ratyikra gondolok, hanem mint pl a Vanishing Point, Two-Lane Blacktop, Gone in 60 seconds (az eredeti változat).
Mik vannak még ilyenek? Ez a stílus érdekelne.
A Roninban van egy klassz autós üldözés a forgalommal szemben,de a Mad Max 2-őt egyik ilyen film sem veri.
A Párbajba meg nem is kell magyarázat.Ez az őrület és gonoszság lényege.Nem tudod miért csinálja.A Párbaj ezt mutatja be szisztematikusan.
A Ronin-ról valami rémlik, a Mad Max 2.-t nem láttam.
Még a Francia Kapcsolat-ról hallottam, hogy van benne király autósüldözés, de azt sem láttam.
Hát aki Barátok köztön, meg Cobra11-en szocializálódik, ahol az ember szájába adják az egysíkú eseményvezetést és semmit se kell csinálnia, csak bambán falnia az ingereket a tv előtt, az nem is fog egy olyan filmet értékelni, ami arra sarkallja az embert, hogy a végén kicsit gondolkodjon, és átértékelje az életét. Vagy csak eszébe jusson, hogy nahát, ilyet már én is éreztem, amikor nem tudtam valakit lehagyni, és egymást szociszörnynek gondoltuk. De ez már a népbutítás hozadéka, nem tartozik ebbe a körbe.
De erre is van megoldás: A kicsi kocsi kalandjai. Garantáltan nem unalmas, és könnyedén megérthető film. :D
"Vagy csak eszébe jusson, hogy nahát, ilyet már én is éreztem, amikor nem tudtam valakit lehagyni, és egymást szociszörnynek gondoltuk"
Kisbarátom, akkor te inkább ne vezessél autót forgalomban...Vannak emberek, akinek 1-1 nap a közúton küzdelem és csatatér. Na, ők inkább menjenek busszal.
Nemegyszer voltam olyan helyzetben, hogy közúti forgalomban kifogtam egy balherét, aki ge_izett, és aztán? Otthagyod, azt' csoki. Nem azokon szociálódtam, amiket írtál, de ha ilyen kib_szottul magasröptű elme vagy, meséld már el, mi volt a mondanivalója, és te hogyan értékelted az életedet a film hatására!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!