Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Milyen híres autós filmek vannak?

Milyen híres autós filmek vannak?

Figyelt kérdés

Nem ilyen Halálos Iramban meg hasonló ratyikra gondolok, hanem mint pl a Vanishing Point, Two-Lane Blacktop, Gone in 60 seconds (az eredeti változat).

Mik vannak még ilyenek? Ez a stílus érdekelne.

2010. aug. 11. 13:58
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

A Roninban van egy klassz autós üldözés a forgalommal szemben,de a Mad Max 2-őt egyik ilyen film sem veri.

A Párbajba meg nem is kell magyarázat.Ez az őrület és gonoszság lényege.Nem tudod miért csinálja.A Párbaj ezt mutatja be szisztematikusan.

2010. aug. 11. 20:05
 12/21 A kérdező kommentje:

A Ronin-ról valami rémlik, a Mad Max 2.-t nem láttam.

Még a Francia Kapcsolat-ról hallottam, hogy van benne király autósüldözés, de azt sem láttam.

2010. aug. 11. 20:11
 13/21 anonim ***** válasza:

American Graffiti

Grand Prix

2010. aug. 13. 15:15
 14/21 anonim ***** válasza:

Hát aki Barátok köztön, meg Cobra11-en szocializálódik, ahol az ember szájába adják az egysíkú eseményvezetést és semmit se kell csinálnia, csak bambán falnia az ingereket a tv előtt, az nem is fog egy olyan filmet értékelni, ami arra sarkallja az embert, hogy a végén kicsit gondolkodjon, és átértékelje az életét. Vagy csak eszébe jusson, hogy nahát, ilyet már én is éreztem, amikor nem tudtam valakit lehagyni, és egymást szociszörnynek gondoltuk. De ez már a népbutítás hozadéka, nem tartozik ebbe a körbe.

De erre is van megoldás: A kicsi kocsi kalandjai. Garantáltan nem unalmas, és könnyedén megérthető film. :D

2010. aug. 24. 12:12
 15/21 A kérdező kommentje:

"Vagy csak eszébe jusson, hogy nahát, ilyet már én is éreztem, amikor nem tudtam valakit lehagyni, és egymást szociszörnynek gondoltuk"

Kisbarátom, akkor te inkább ne vezessél autót forgalomban...Vannak emberek, akinek 1-1 nap a közúton küzdelem és csatatér. Na, ők inkább menjenek busszal.

Nemegyszer voltam olyan helyzetben, hogy közúti forgalomban kifogtam egy balherét, aki ge_izett, és aztán? Otthagyod, azt' csoki. Nem azokon szociálódtam, amiket írtál, de ha ilyen kib_szottul magasröptű elme vagy, meséld már el, mi volt a mondanivalója, és te hogyan értékelted az életedet a film hatására!

2010. aug. 26. 00:25
 16/21 anonim ***** válasza:
Starsky és Hutch a jó öreg 76os Ford Torinoval biztos fog tetszeni vagy hazárd megye lordjai .... ja igen ajánlom a Mad Maxet is xD
2010. aug. 26. 02:53
 17/21 anonim ***** válasza:
02:53as vagyok....Knight Ridert kifelejtettem bár nemtudom hogy aza stilus-e ami neked megfelel de.....azert probalkoztam XD
2010. aug. 26. 02:57
 18/21 A kérdező kommentje:
Hát a Knight Rider inkább nem, de azért kösz.:D A Starsky&Hutch és a Hazárd Megye Lordjai meg alap.:D
2010. aug. 27. 23:55
 19/21 anonim ***** válasza:
öm...utolsó vagyok....mi probléma a Knight Riderral ?...végülis...kb azokhoz sorolnám amik fent vannak említve :D és ám....cobra 11 esetleg vagy száguldó vipera nemjön be ? XD ezek sorozatok filmből még tudom ajánlani a Maximális túlhajtás Stephen Kingtől persze az kamionos :)
2010. szept. 9. 18:29
 20/21 anonim válasza:
Christine John Carpenter rendezésében, Stephen King könyve alapján.
2011. márc. 16. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!