Milyen híres autós filmek vannak?
Nem ilyen Halálos Iramban meg hasonló ratyikra gondolok, hanem mint pl a Vanishing Point, Two-Lane Blacktop, Gone in 60 seconds (az eredeti változat).
Mik vannak még ilyenek? Ez a stílus érdekelne.
Ja, bár az eléggé más stílus szerintem, mint ezek.
Bírom azt is, de inkább mint vígjáték, persze hangsúlyos benne a kocsi is, főleg, mert címadó.
Na, hát a Párbaj a világ egyik legszánalmasabb filmje. Egy hülyeség az egész. Mondd már meg, mitől olyan jó...
Mindenhol pozitív kritikát olvastam róla, megnéztem, hát egy semmitmondó, unalmas film. Elkezdi a kamionos szivatni az ürgét, a végén meg szakadékbaesik. És ez másfél órán keresztül. És semmi más, se az, hogy miért volt az egész, vagy mi, csak úgy.
A Halálfutamot láttam, más stílus, mint amire gondoltam, de azért köszi.
A Mad Max-et is láttam, az se teljesen az amire gondoltam. Az is inkább akció. A Gone in 60 seconds-ban asszem, ha jól emlékszem a film 52%-a az autósüldőzés, a száguldás. (Olyan lejátszóval néztem, ami százalékot is mutat, onnan tudom. :D) Szóval olyan érdekelne, ahol ez van a főszerepben. Azért köszönöm mindenkinek az eddigi válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!