Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tini sorozatok?

Tini sorozatok?

Figyelt kérdés

Amiket már láttam:

Vámpírnaplók, The Originals, Hazug csajok társasága (PLL), Shadowhunters, Riverdale, The 100.....

Lehetőleg legyen szinkronizálva, vagy legalább magyar felirat legyen hozzá.

Valami olyat keresnék, ami nem csöpög a nyáltól, sci-fi vagy fantasy.

A válaszokat előre is köszönöm:D

2020. nov. 26. 14:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Farkasokkal suttogó, Szellemekkel táncoló.. ezek izgi sorozatok.
2020. nov. 26. 14:44
 2/11 anonim válasza:

Stranger Things, Mondj egy mesét, Manifest, Trónok harca, Az úr sötét anyagai

Én ezeket nagyon ajánlom, habár van, amelyik nagyon para.

2020. nov. 26. 14:57
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Animék érdekelnek?
2020. nov. 26. 14:59
 4/11 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva animéket még nem néztem, de nem is nagyon szeretnék. Vagy inkább úgy mondom hogy annyira nem vonz
2020. nov. 26. 15:01
 5/11 A kérdező kommentje:
Stranger Things miről szól?
2020. nov. 26. 15:01
 6/11 anonim ***** válasza:

Teen Wolf

Izombie

2020. nov. 26. 15:40
 7/11 anonim ***** válasza:
54%
Izombie! xD Micsoda cím! xD Ez egy bodybuilder zombiról szól? :D
2020. nov. 26. 16:02
 8/11 anonim válasza:
Izombie, keress rá kva jó
2020. nov. 27. 14:08
 9/11 anonim ***** válasza:

Stranger Things

A 80-as években játszódik, és láthatóan stílusában, hangulatában is a korszak alkotásaira hajaz. A sorozat egy indianai kisvárosban játszódik, ahol egyik napról a másikra eltűnik egy fiatal fiú, és miközben az anyja hajtóvadászatot indít utána, egyre furább és furább dolgokkal szembesül - többek között egy titkos kormánykísérlettel, természetfeletti eseményekkel és egy nagyon-nagyon fura kislánnyal.

A telhetetlen

Egy kövér tinilány akit sokat bántalmaztak, a fogyása után modell lesz és bosszút akar állni mindenkin aki bántotta őt.

Sabrina hátborzongató kalandjai

Ahogy a 16. születésnapja közeledik, Sabrina választania kell családja boszorkánysága és barátai emberi világa között.

Teen wolf

Scott McCall átlagos középiskolás, aki másra sem vágyik, mint hogy észrevegyék, elismerjék. Ezért szó nélkül csatlakozik egy éjszakai rendőrségi akció önkénteseihez, ám az erdei kutatás közben megharapja egy vérfarkas. Élete ezután soha többé nem lehet már a régi...

2020. nov. 27. 15:49
 10/11 anonim ***** válasza:
A Stranger Thingset én láttam, nem olyn nagy cucc, mint sokan gondolják. Az Izombie viszont tényleg jó. Persze ízlések és pofonok. :D
2020. nov. 28. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!