Az ,,A Teacher" sorozatot megtekintette már valaki?
Figyelt kérdés
2020. nov. 24. 17:07
2/7 A kérdező kommentje:
Uhh,hol láttad?😱 Én már több mint 2 hete keresem,de nem tudom hol lehetne megnézni,de gondolom magyar felirattal nincs fenn:/
2020. dec. 4. 12:47
3/7 anonim válasza:
nCore, magyar feliratról sajna nem tudok.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm azért!😊 Mit gondolsz róla egyébként,milyen eddig?😌
2020. dec. 4. 13:05
5/7 anonim válasza:
Olyan vegyes érzéseim vannak. Elég realisztikusan közelíti meg a témát, nem próbálja szépíteni a dolgokat, szóval ne egy PLL szintű Aria & Ezra párosra számíts (már ha ismered a sorozatot). Mindennek ellenére viszont nem tartom annyira kiemelkedőnek magát a sorit, mármint semmi újat nem mond vagy mutat, szóval olyan közepes szintre lőném be. De persze, ha érdekel a téma vagy kedveled Kate Mara-t, akkor mindenképp próbáld be, ha majd elérhető lesz! :)
6/7 A kérdező kommentje:
Sajnos ismerem,2.évad közepén abbahagytam,úgy hogy nagyon örülök,hogy ez realisztikus,mert azok a legjobbak😌
Köszönöm!!:) Mindkét főszereplőt kedvelem,elég szép -ha lehet így mondani-párosnak is tűnnek,de inkább nem néztem előzetest sem,mert azok le tudják lőni a poént😂 Fordulatok remélem azért vannak benne,vagy feszültség,mert néztem egy nagyon jó sorozatot,igaz ott női edző volt benne és a lányt teljesen maga köre tekerte direkt,de igazán nem engedte magához közel,nem volt csók,de mégis talán ettől volt feszültség (meg hát csomo más miatt amire ez kihatással volt pl barátság tönkremenetele,bajba rángatás) szóval úgy reménykedek,hogy ezeket a hatásokat lehet majd látni,meg titkolózást.😌
2020. dec. 4. 14:29
7/7 anonim válasza:
Igen, a PLL-ből én is elég hamar kiszálltam. :D Hát, fordulatok annyira nincsenek benne, elég lassú folyású a történet... az 5. rész meg amúgy nagy fordulópont, de nem akarom lelőni neked a poént. Feszültség van egy kicsi, meg igazából nekem az tetszik, mintha egy kicsit "csábítónak" állítanák be a tanárnőt, mert többnyire ő kezdeményez, ami már eleve necces.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!