Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hogyan tudnám visszaállítani...

Hogyan tudnám visszaállítani az Ncore fiókomat?

Figyelt kérdés
Amiatt függesztették fel a fiókomat, mert 8 hétig nem léptem be az oldalra. Belepek, feldobja lehetőséget, hogy prémium tagságot vegyek, de ha rakattintok azt írja ki, hogy a fizetés átmenetileg nem elérhető.(1 hónapja). Írtam két email címre is, elvileg 30 napon belül válaszolnak, de semmi.. Valaki tudna nekem segíteni? Köszönöm

2020. nov. 25. 11:25
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nem merem megadni a bankkártyám adatait, ráadásul ha meg nézitek akkor a találka oldalra irányít át..
2020. dec. 4. 16:52
 12/18 anonim ***** válasza:
Igen, mert partnerkupon rendszer működik. Ha nCore-ra előfizetsz SMS-el, akkor a találka.hu-n is prémiumos leszel.
2020. dec. 4. 20:47
 13/18 anonim válasza:
És ez biztonságos?
2020. dec. 5. 01:26
 14/18 anonim ***** válasza:
igen
2020. dec. 5. 03:25
 15/18 anonim válasza:

Sziasztok. Én vagyok a 6. 8. 10. 13-as.

Tegnap elő fizetem a legnagyobb csomagra bankártyával. Minden simán ment és meg kaptam a két éves prémium tagságot. Kártyát nem tiltotta le a bank. Eddig minden oké. Fiókomat vissza állították azonnal.

2020. dec. 6. 02:12
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a visszajelzésed! :)
2020. dec. 7. 21:41
 17/18 anonim ***** válasza:

Nálam is hasonló a gond. De nekem csak azt engedi, hogy "bankkártya vagy paypal". Ha meg ebbe is belemennék, akkor: nem elérhető jelenleg.

Telefon lenne a jó nekem.

2020. dec. 29. 16:49
 18/18 yoshimitcu válasza:
Szia sikerült visszaállítani? Hogyan?
2021. febr. 6. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!