Hogyan tudnám visszaállítani az Ncore fiókomat?
Figyelt kérdés
Amiatt függesztették fel a fiókomat, mert 8 hétig nem léptem be az oldalra. Belepek, feldobja lehetőséget, hogy prémium tagságot vegyek, de ha rakattintok azt írja ki, hogy a fizetés átmenetileg nem elérhető.(1 hónapja). Írtam két email címre is, elvileg 30 napon belül válaszolnak, de semmi.. Valaki tudna nekem segíteni? Köszönöm2020. nov. 25. 11:25
1/18 anonim válasza:
Nekem egy nap alatt visszaállították mikor írtam a staffnak.
2/18 A kérdező kommentje:
Megkerdezhetem hogy melyik e-mail címet használtad?
2020. nov. 28. 15:12
4/18 A kérdező kommentje:
Facen kinek lehet írni? Csak mert a hivatalos ncore Facebook oldalon nem lehet üzenetet küldeni..
2020. nov. 30. 13:36
6/18 anonim válasza:
Nekem is ez a probléma. Ugyan ebből az okból fel függesztették a profilomat. Szivesen fizetnék,de nem tudok. Emailra nem válaszolnak. Én is meg köszönném a segítséget. Melyik a hivatalos Facebook oldal ahol irhatok?
7/18 A kérdező kommentje:
Sajnos a hivatalos Facebook oldalukon nem tudok üzenetet küldeni, sem bejegyzést írni. Itt sem tudnak segíteni, sajnos nincs ötletem. Ha esetleg neked sikerül elintézni, megköszönöm, ha leirod. :(
2020. dec. 2. 14:40
8/18 anonim válasza:
Én meg találtam a megoldást a hivatalos Facebook oldalon. A spooky day-es posztban. Van egy link amire rá mész és át irányít egy oldalra ahol meg vasarolhatod a csomagot. A két kisebbet telefonon a nagyobbat pedig bank kártyával. Mivel külföldön vagyok a telefonos ugrott. A bankártya adatokat meg még nem mertem meg addni. Ha ki próbálod írd már le,hogy mi a tapasztalat.
9/18 anonim válasza:
na de egy törölt fiókkal előfizetni nem hinném h lehet, szerintem kérd meg egy ismerőst, hogy írjon a staffnak amiben leírja h még elő is fizetnél
10/18 anonim válasza:
Nincs törölve csak fel függesztve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!