Ajánlana valaki izgalmas, elvont sorozatokat? Szeretem a bűnügyi, drámát, misztikust. +Ha van benne valami rejtély, ami fokozatosan bontakozik ki azt is szeretem
Hmmm, kriminek ajánlom a Dextert, a maga ketegóriájában elég különleges, a sorozatgyilkos szemszögéből játszódik az egész, szerintem nagyon jó sorozat, de nem mindenki bírja gyomorral végignézni, ha érted mire gondolok. :D
A Lucifer is jó sori, természetfeletti krimi, jó a humora, jók a karakterek. Ugyan bibliai témára épül, én ateistaként is élveztem, szóval ez ne legyen akadály.
Ha szereted a drámai, komolyabb sorozatokat, és feltéve hogy türelmes vagy, mert ez a sorozat elég lassan bontakozik ki, nagyon ajánlom a Fargot.
Ja és az egyik legújabb kedvencem, a The End of the F***king World is nagyon jó, kicsit krimi, kicsit dráma, kicsit vígjáték... Én pl. szinte minden vígjátékot erőtetettnek találok, de ez valami fergeteges volt, szóval ha még nem láttad, mindenképpen megnézős :)
Remélem tudtam segíteni!
Köszi mindenkinek, megnézem majd őket.
#5 Dextert pont múlt héten kezdtem el nézni második évadnál tartok, nekem is nagyon tetszik eddig. Örülök neki, hogy több évadja van. Többibe is belekezdek majd
A telhetetlen
Még nem láttam de nekem a listámon szerepel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!