Melyek azok a horrorok, amik alapműnek számítanak? És miket ajánlotok, ami megfelel az alábbi kritériumoknak?
Figyelt kérdés
A zombis-démonos-szellemes annyira nem érdekel, inkább az emberi kegyetlenségre vagyok most kíváncsi, de ha van olyan, ami szerintetek kihagyhatatlan, esetleg beteg, akkor azokra is nyitott vagyok2020. nov. 15. 12:09
2/5 anonim válasza:
Alfred Hitchcock Psycho című filmje mindenképpen egy kihagyhatatlan klasszikus. Bár nem olyan ijesztő, mint a manapság készült filmek, de pontosan megmutatkozik benne az emberi őrület/kegyetlenség.
3/5 anonim válasza:
Nem lesz teljes lista és nem fog megfelelni a szörnyeket és szellemeket tiltó kritériumodnak, de ettől még alapművek:
Hellraiser - [link]
A Nightmare on Elm Street - [link]
The Evil Dead - [link]
Friday the 13th - [link]
Halloween - [link]
The Texas Chain Was Massacre - [link]
Psycho - [link]
The Birds - [link]
The Shining - [link]
The Exorcist - [link]
The Thing - [link]
The Omen - [link]
Pet Semetary - [link]
Scream - [link]
It - [link]
Child's Play - [link]
Alien - [link]
Invasion of the Body Snatchers - [link]
The Fly - [link]
A sorrend nem minőségi, hanem ahogy eszembe jutottak.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindannyiótoknak, este szerintem meg is nézek egyet
2020. nov. 15. 14:51
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!