Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért adják össze-vissza a...

Vinkó Márton kérdése:

Miért adják össze-vissza a Hunter street (csak) 1. évadának részeit és közben a műsorújságban nem is azt mutatják ki?

Figyelt kérdés
Tegnap azt vártam, hogy végre leadják a Hunter street 3. évadának 24. részét (arról a részről maradtam le és nincs fent sehol...), mert a műsorismertetés szerint épp azt játszották (15:15-kor). Aztán odakapcsoltam és mint kiderült, nem is az ment, hanem az 1. évad 4. része. Aztán Mindigo-n megnéztem (vissza lehet nézni), hogy mit játszottak hétfőn illetve mit játszottak pénteken: Pénteken az 1. évad 14-15. részt játszották most hétfőn pedig az 1-2. részt! És mindeközben, mint írtam, azt mutatják ki, hogy a 3. évad megy (igazából hogy az egész sorozatot leadták az 1-től a 3. évadig, az összes részt és persze rendes sorrendben...). Mégis miért van ez? (még év vége előtt végig szeretném nézni a 3. évadot...)

2020. nov. 18. 21:43
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!