Csak szerintem nem halad sehova a Mandalorian cselekménye?
Egyáltalán nem volt úgy felvezetve ahogy leírtad.
Fogadd el: a főszállal csak 3-4 epizód fog foglalkozni ebben az évadban is.
Alapvetően szeretem a sorozatot, de szerintem botrányos, hogy mennyire nem halad a cselekménye. Olyan mintha egy 7 éves találná ki sokszor. Megy a főszereplő Baby Yodával valahova, meg akar szerezni valamit, vagy meg akar találni valakit, ehhez segíteni kell valakinek, és ez így megy tovább...
Évad végén persze összeérnek a szálak, de ez így szerintem nagyon gyenge. Nem elég a hangulatból, a látvány és az easter eggek, valami sztori is kéne.
Tényleg senki nem nézett sorozatot 2010 előtt? Ez egy elég jól bevett formula volt mielőtt a Game of thrones és társai el nem kezdték ezt a nagy ominózus, egész évadon, minden részen átívelő bonyolult cselekményvezetést.
Supernatural, Firefly, stb.
Halad egyébként a "fősztori" minden rész hozzáad egy kicsit, emellett pedig önálló kalandok, amik tényleg lezárulnak egy rész alapján, viszont ez által fejlődik a karakterek jelleme. Ez nem hiba, ez szándékosan ilyen.
A Star Wars fanoknak már tényleg semmi sem jó. A pocsék új trilógia után egy ilyen egyedi sorozatnál is csak a szájhúzás megy.
Nem is az a legnagyobb baj, hogy nem egy "egész évadon, minden részen átívelő bonyolult cselekményvezetés" van, hanem hogy majdnem MINDEN rész tematikája UGYANAZ. Megyünk valahova. Találkozunk valakivel. Elvállalunk egy küldetést és segítünk valakin. Teljesítjük. És egy hangyányit közelebb kerülünk az eredeti célhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!