Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Mandalorian cselekménye...

A Mandalorian cselekménye miért nem halad epizódok óta egy métert sem?

Figyelt kérdés

(Spoilerek a leírásban, ha nem láttad és érdekel ne olvass tovább!)

Tele van filler epizódokkal amiknek semmi köze a fő sztorivonalhoz, csak úgy vannak, és amúgy totál érdektelenek. Mindenki aki nézi arra vár hogy végre történjen valami ami releváns a nagy egész tekintetében, hogy végre megjelenjenek a beharangozott nagy nevek, de eddig (spoiler!) két másodperc Boba Fetten túl SEMMI/SENKI érdemleges nem volt az eddigi részekben. A két epizód összesen 90 perce leírható annyival hogy (ismét spoiler!) Mandohoz került Fett páncélja és ennyi. Legalábbis ami a fő sztori szempontjából releváns. Semmi több. Szokásos mellékküldetések sorozata, vidd ezt ide, öld meg amazt a szörnyet, vigyázz emerre az akárkire, de se Ahsoka, se mandaloriak, se jedik, se Gideon Moff, se az előző évad visszatérő szereplői... Ahhoz képest hogy a fél világ a sötétkardon, Ahsokán meg Bo-Katanon pörög, ez elég sovány... Meddig húzzák még? Meddig játszanak a nézők idegeivel? Nem félnek hogy elbuknak egy rakás nézőt? Vagy akkor minek hájpoltak fel mindenkit ezekkel a nevekkel, ha nem lesznek benne? Vagy majd a 8. részben belesűrítenek mindent 30 percbe?

2020. nov. 9. 22:24
 1/4 anonim ***** válasza:
88%

Az első évadban ugyanez volt :DDD

Gondolom nincs elég történet, ezért kell ennyi filler rész. Meg már berendelték a 3. évadot is asszem, már akkor, mikor még az első sem ért véget.

Gondolom ez megint azt jelenti (ha itt van a disneyért élő-haló fiatalember akkor kijavíthat, ha baromságot mondok, ÉS EZ CSAK AZ ÉN TEÓRIÁM NE ÖLJ MEG KÉRLEK), hogy rohadtul nem tudják, mit kezdjenek hosszú távon ezzel a sorozattal se, nincs történet, nem tudják hova fusson ki, nincs egy felépített valami ami összeáll egy egésszé, hanem megy megint az improvizálás, és ezért van ennyi filler rész is - nem mernek túl sokat előrehaladni a sorozattal, mert félnek, hogy lezárják, mielőtt nem fullad érdektelenségbe (túloztam de érted)

Tehát elkövetik ugyanazt a hibát, ami elrontotta a komplett új trilógiát - csak itt nincsenek irritáló karakterek, meg "star warsabb", mint az, ezért elég nehéz ezt észrevenni

Mondom ezt úgy, hogy én nekem amúgy bejön a sorozat lol

2020. nov. 9. 22:46
 2/4 A kérdező kommentje:

Persze nekem is bejön a sorozat, meg amúgy jogos is valahol amit mondasz, de azért csak 8 részről van szó per évad, nem 40-ről. Meg a második évadra annyi ismert, népszerű visszatérő szereplőt és egyéb elemet harangoztak be, hogy szerintem nyolc epizódra elosztva illene hogy minden rész legalább egy kicsit haladjon előre.

Jó persze tényleg ez volt az első évadnál is, de ott még megvolt az újdonság varázsa, meg azért ott legalább a fele rész nagyon ütős volt és sokat haladt, az első, a harmadik, a 7-8. és még valamennyire a 4. is, igazából a 2., az 5. és a 6. volt filler, de annyi még belefért mivel új sorozat, új szereplők, satöbbi. De most már befutott a széria, és egy szakajtó mindent bejelentettek amin pörögnek az emberek, erre két epizódon át semmi nem történik amivel egy méterrel előrébb lennénk, hát elég gáz...

Komolyan, Boba Fett is ennyi volt? Mert ugye már eljöttünk a Tatuinról, és neki nincs űrhajója a jelek szerint hogy kövesse Mandot (hisz a sztori szerint már vagy 10 éve ott kell dekkolnia a sivatagban). Ennyi volt az összes szerepe, ezért hájpoltak fel minket? Ezért szerződött le a színész? Ez lesz Ahsokával, Bo-Katannal is? Rex-szel, Sabine Wrennel?

Nagyon remélem hogy a kövi részben végre tényleg történik valami.

2020. nov. 9. 22:55
 3/4 anonim ***** válasza:
100. bőrt húzzák le a Star Warsról, másra nem is lehet számítani igazán
2020. nov. 9. 23:50
 4/4 anonim ***** válasza:
múltheti részt látta valaki? :DDD még mindig fintorogtok?
2020. dec. 2. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!