Boba Fett mikor és hol szerepelt a Mandalorian első évadának első részében?
Figyelt kérdés
Azt tudom hogy az új, most megjelent második évadban szerepel, de én az első évadra vagyok kíváncsi, mert valahol olvastam hogy az első évad első részében is látni őt egy pillanatra. Nekem ez nem tűnt fel, tud valaki segíteni melyik részről van szó benne?2020. nov. 12. 00:43
11/12 anonim válasza:
A Sarlacc ezer évig emészti az áldozatait, tehát nem halt meg egyből. És már a Legendsben is kimászott belőle. Amúgy meg ott volt teljes pompájában Boba a második évadban.
12/12 anonim válasza:
Az 1. évad 5. részének a végén szerepelt. Ő volt az aki megtalálta Fennec Shand holttestét.
Itt a bizonyíték:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!