Légszíves valaki írna ilyen c-drámát?
Igazából mindegy hogy koreai vagy kínai dorama.
2 féle "változat" van ami érdekelne.
1.Egy olyan dráma amiben olyan időkben élnek mint a Switch of Fate-ben. Kb. talán az 1900 években nem tudom de ha valaki ránéz vagy ismeri azt a drámát tudja mire gondolok.
2. Olyan időkben mint már mondtam a S.o.W- ban de ebben valami olyasmire gondolok ahol a fiú az nem a tipikus "bad boy" vagy "hideg szívű" hanem kedves, és ő akar barátkozni de a lány itt úgymond a "hidegszívű" az hogy a vége mi lesz az mindegy csak ilyenre gondoltam
3.Mint a 2. Csak nem muszály abban az időben játszódnia
Aki nem tud mondani/ajánlani egyetlen drámát se akkor kérlek ne írjon esetleg ha kérdése lenne.
Meg még egy dolog. légyszíves mondjátok hogy melyik "változat".
Előre is köszönöm4
Ha jól értem, kínai, kosztümös sorozatokat keresel. Itt egy gyűjtés:
Kínai sorikkal nem igazán vagyok képben, szóval koreaiakat fogok ajanlani.
1. Mr. Sunshine
A századforduló környékén, a kibontakozó japán megszállás idején játszódik Koreában, érdekesen keverednek benne a hagyományos és a nyugati viseletek, épületek, szóval ez talán olyasmi lehet, amilyet te keresel.
3. Hotel Del Luna
Ez egy mai korban játszódó fantasy sorozat, de sok-sok régi korokra való visszemlékezéssel, szóval kosztümös jelenetek is akadnak bőven, itt hidegszívű lány - kedves fiú felállás van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!