A most készülő amerikai sorozatokban a szereplők maszkban vannak a kamera előtt is?
Figyelt kérdés
Tehát amikor a most készülő sorozatokat látni fogjuk a neten, akkor mi a szereplőket maszkban fogjuk látni? Mert azt tudom, hogy a forgatási szünetekben amikor a kamerák nem mennek akkor maszkban vannak, nade a kamera elé is, amikor szinészkednek, maszkba állnak?
Illetve, ha mondjuk van olyan sorozat, amiben vannak szerelmespárok, akik az eddigi évadok alatt sokszor csókolóztak, meg ölelkeztek (és sok ember kedvencei) most nem tehetik? Tehát a mostani helyzetben készülő évad(ok)ban nem is látjuk majd őket csókolózni vagy érintkezni (nem szexre gondolok, max ölelések, kézfogások)?
2020. okt. 20. 23:57
1/5 anonim válasza:
Ha olyan durva a helyzet, hogy tényleg nem lehet maszk nélkül lenni, akkor nem forgatnak.
2/5 anonim válasza:
Szerinted amikor a SARS, madárinfluenza, H1N1, stb volt, akkor vegyvédelmi ruhában forgattak?
3/5 A kérdező kommentje:
Jó, és mi a helyzet a csók meg az ölelkezős jelenetekkel? Akkor azok egyáltalán nem lesznek a filmekben, sorozatokban szerintetek?
2020. okt. 21. 12:21
4/5 anonim válasza:
A szünetekben maszkban vannak, de a kamerák előtt nem. A stábtagokat folyamatosan tesztelik, (kéthetente, ha jól tudom) és értelemszerűen csak akkor dolgozhatnak, ha a vizsgálatuk eredménye negatív. Ha pedig az, nincs semmiféle korlátozás, nyugodtan ölelkezhetnek meg csókolózhatnak, amennyiszer csak akarnak.
5/5 anonim válasza:
Nagy eséllyel komolyabban vigyáznak magukra, meg tesztelik őket, leglábbis szerintem így logikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!