Van más is, aki ezért hagyta abba az amerikai filmek/sorozatok nézését?
Konkrétan a négerekről van szó, akiket úgy próbálnak beállítani, mintha annyian lennének mint a fehérek, ezért aztán telenyomnak velük mindent.
Plusz az állandó siránkozás, hogy ők mennyire el vannak nyomva: én nem azért nézek filmeket, sorozatokat, hogy ezt halljam állandóan.
"a szexuális orientációt berakni a filmekben"
Mindenkinek aszexuálisnak kéne lennie, így nem lenne semmilyen orientáció? De szerintem sok női nézőt veszítenének a romantikus szál hiánya miatt.
"mintha annyian lennének mint a fehérek"
Miért? Nincsenek annyian?
Csak az USA-ban több, mint 40 millió fekete él.
Innen Magyarországról végképp nem értem miért zavarja az embereket, ha négerek vannak a filmekben. Nekünk nem mindegy? Külföldi, külföldi..
Ja és ezeket a sorozatokat elsősorban a hazai nézőközönségnek készítik. Természetes, hogy elsősorban az ottani társadalmi problémákat próbálják bemutatni. Ez a fekete-fehér dolog pedig nagyon mélyen gyökeredzik ott. 150 éve még láncra verték őket, 50-60 éve még elkülönítették őket a buszokon. Mi nem is igazán érthetjük ezt.
Valosagban is sok a fekete USAban
Bizonyos reszeken szinte mar ok vannak a tobbsegben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!