Vannak itt olyan 20 év körüliek, akik néha szívesen néznek rajzfilmeket?
Figyelt kérdés
Nem pont felnőtt rajzfilmeket gondolok, mint a Rick és Morthy, inkább all age cartoonokra, mint a Kalandra fel, Steven Universe, Rejtélyek városkája, vagy az Avatar. Kíváncsi lennék vannak e mások is így, illetve, nektek mi a kedvencetek és miért.2020. okt. 16. 20:33
11/17 anonim válasza:
20 éves férfi vagyok. Most fejeztem be gyerekkorom kedvenc sorozatát. A kalandra felt. Rettentően szomorú vagyok, hogy vége, ugyanakkor kielégített a lezárás, jól megcsinálták. Nem szoktam sírni, de elejtettem egy-két könnyem a végére. Tökéletes volt. Boldog voltam minden résznél, amit csak megnéztem. Az a szeretet és az a boldogság, amit kaptam ettől a kis sorozattól elmondhatatlan. Gyerekkoromat hozta vissza. Bárcsak ilyen lenne a való világ.
12/17 A kérdező kommentje:
#11 Nem gondoltam volna, hogy lesz olyan, akivel ennyire egyezik a véleményem.😀
2021. nov. 28. 22:08
13/17 anonim válasza:
Én meg nem gondoltam volna, hogy egy év után ezt olvasod. :D
Egyébként a másik kedvencem a Rejtélyek városkája. Ezt is imádtam. Az Avatar és a Rick és Morty is tetszett. Steven Universe-et meg igazából nem értem honnan ismeri mindenki, én egy részt sem láttam belőle. Ami még nagyon lekötött az a Parkműsor, illetve a Samurai Jack.
De mindenek felett a kalandra fel!! :D
Veszek is magamnak karácsonyra egy jó kis finn és jake-es kötött pulcsit. :)
15/17 anonim válasza:
Scooby Doo-rol meg ne is beszéljünk. Annyit néztem kisebb koromban, hogy le kellett tölteni cd-re az összes részt. Nem bírtam betelni vele. :)
16/17 anonim válasza:
Én még félig angol-félig német cartoon networkon néztem scooby doot parabolán. De valahogy értettem, és amúgy jobb is volt így, mert a nagy része a fantáziámra lett bízva.
17/17 A kérdező kommentje:
A Steven Universet csak ajánlani tudom. A Kalandra fel egyik készítőjének saját sorozata. Elején ez is tele van "ez meg mi akart lenni" random részekkel mint a Kalandra fel, aztán az első évad közepe táján kezd körvonalazódni a sztori.
2021. nov. 29. 14:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!