Kedvenc régi rajzfilmek?
Figyelt kérdés
Nekem a Szippancsok és a Gumimacik, ha meg egy kicsit újabb, de még mindig régi rajzfilmről van szó (2000-2001), akkor Kópévárosi Zsaruk és M Akták - Ha tudni akarod az igazat (Meserendőrség)2020. aug. 8. 03:43
4/9 anonim válasza:
Gyerekkoromban minden vasárnap vártuk, hogy kezdődjön a Walt Disney délután :)
1 jó sorozat volt, + 2 hosszabb mese....régi szép idők. (basszus öreg vagyok)
Na ezek a Walt Disney mesék mind tetszettek.
Sőt a régen még a Cartoon Network -on volt a..
- Bátor a gyáva kutya
- Dexter laboratoriuma
aztán RETLKlubon a Tsubasa kapitány ami a Dragon Ball-al egyidejűleg volt.
5/9 anonim válasza:
Magyar mesék közül egyértelműen a Mézga család volt a befutó. Hogy mennyire odáig voltam (pff, vagyok) érte!
6/9 anonim válasza:
Magyar népmesék
Volt egyszer az élet
V. U. K.
Bár nem rajzfilm, hanem animáció / bábjáték:
Sejbaj Tóbiás
Mekk Mester
Krisztofóró
7/9 anonim válasza:
Juj kihagytam két kedvencet még :)
Nu Pagadi!
Rózsaszín Párduc
8/9 anonim válasza:
101 kiskutya,Maci Laci,Vili a veréb,Frakk,Dr Bubó,Mézga család,Macskafogó,Foxi Maxi,Magilla Gorilla,Szaffi,Kockásfülű nyúl,Kukori és Kotkoda,Nagy Ho-Ho-Horgász,Dumbo,Kisvakond,Rumcájsz,Hófehér,Sárkány és papucs,Gusztáv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!