Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Egy Régi rajzfilmet keresek....

Egy Régi rajzfilmet keresek. Melyik ez?

Figyelt kérdés

Nem sok emlékem van sok éve láttam utoljára.

Azt hiszem úgy kezdődik, hogy két barát színes pamacsos végű nyilakkal lövöldözik egymást talán gyakorolnak. Akit eltalálnak azon lesz egy színes folt. Később Megküzdenek valami bestiával, amit úgy gőznek le, hogy az egyik csávó nyilat lő a másikra aki azt elkapja és továbblövi a bestiára. Eddig azt hittem, hogy ez a kőbe szúrt kard egyik változata. De már nem vagyok biztos benne, mert sehol nem találom.

Akinek van ötlete szívesen meghallgatom. Illetve szívesen elolvasom.

2020. máj. 16. 00:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem tudod melyik csatornán ment?
2020. máj. 16. 10:28
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem a Hattyú hercegnő című mse ugrik be, abba van ilyen jelenet. Kék és narancssárga színekkel gyakorolnak, a végén pedig a béka a vízben szerszi meg a tegezt és adja oda is kilővi az íjat. Remélem tudtam segíteni. Az egyik kedvenc mesém volt. Itt a link:

[link]

2020. máj. 16. 19:47
 3/3 A kérdező kommentje:

#2 Ez az!! Köszönöm szépen! Már olyan régen kerestem :D

Nagyon köszi :)

2020. máj. 16. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!