HBO Go-ra most fizettem elő, illetve a 7 napos próbanapban vagyok még benne. Mikor lehet megnézni például a Bosszúállók és a többi Marvel filmet? Mert nem hiszem, hogy csak a Pókember Idegenben lenne fent...
Még eddig ugye nem volt ilyen előfizetésem, ezért kérdem.
Ezért is felvetődött bennem, hogy most mivel még a próbaidőszak alatt vagyok sem láthatok még minden filmet.
A Marvel filmek, mivel Disney tulajdonok, leginkább a Disney+-on nézhetőek.
Mivel a Disney+ viszonylag új szolgáltatás, ezért előfordulhat, hogy van még olyan licensz, ami engedi, hogy máshol is fent legyen némelyik film. Mint pl. a Pókember az HBO-n.
A Disney+ tervezett magyarországi indítása miatt szerintem már nem is fogják megújítani ezeket a licenszeket. De lehet, hogy valaki más többet tud...
2-es a pókember azért van fenn olyan felületeken ahol a többi mcu film nincs mert az nem csak a disney hanem a sony tulajdona is, más szerződések vonatkoznak rá
kérdező, ha nincs fent akkor nincs fent
szerintem nemrég vették le őket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!