Simon Petrikov kérdése:
Hogy állítanátok soreendbe ezt a négy Marvel filmet?
Figyelt kérdés
Vasember, Boszzúállók, Bosszúállók: Végtelen háború, Bosszúállók: Végjáték
Szerintem:
1. Bosszúállók: Végtelen háború/Bosszúállók (lehet újra kellene néznem a Bosszúállókat, vagy mindkettőt, hogy e között a kettő között sorrendet tudjak tenni)
2. Bosszúállók: Végjáték
3. Vasember
2020. szept. 17. 04:29
1/3 anonim válasza:
Végtelen Háború
Vasember
Bosszúállók
Végjáték (ez a film nem tartozik a kedvenceim közé)
2/3 anonim válasza:
Nekem is dettó ugyanaz mint az első válaszolónak. A Végtelen háború nálam az egész MCU legjobb filmje, a Vasember is toplistás, sokszor nézős, az első Bosszúállók látványos volt ugyan de valamiért nekem annyira nem emlékezetes, a Végjáték meg szerintem eléggé el lett rontva sok tekintetben, jobbat vártam őszintén szólva (bár a vége azért elég hidegrázós volt).
3/3 anonim válasza:
- Végtelen háború
- Végjáték/Bosszúállók (ezek között nehezen tudnék dönteni, úgyhogy inkább egy helyre tettem, dd ha muszáj lenne, akkor az előbbi)
- Vasember
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!