Tudnátok olyan egy-két évadot megért, vagy nagyon alul értékelt, esetleg elfelejtett sorozatot mondani, ami nektek nagyon tetszett és sajnáljátok, hogy vége?
Elsősorban magyar felirattal vagy szinkronosan elérhetőkre gondolok.
Másod sorban inkább a könnyedebb hangvétel számítana, de a komolyság sem kizáró ok.
Néhány példa, amiket én sajnálok hogy nem folytattak, vagy csak nem nagyon ismert:
Reaper - A démonirtó (2 évad, 2007)
Death Valley (1 évad, 2011)
The Lost Room - Az elveszett szoba (1 évad, 2006)
Dead Like Me - Haláli Hullák (2 évad, 2003)
Pushing Daisies - Halottnak A Csók (2 évad, 2007)
Absolutely Fabulous - Pusszantalak, drágám (6 évad + 1 film, 1992 - 2012 + 2016, de akkor is)
Black Books (3 évad, 2000)
Spaced (2 évad, 1999)
Detectorists (3 évad, 2014)
Bluestone 42 (3 évad, 2013)
Jonathan Strange & Mr Norrell (1 évad, 2015)
Utopia (UK, 2 évad, 2013)
Most hirtelen ennyi jutott eszembe, de biztos van több is.
A Firefly-t (2002) nem ér mondani, mert mindenki azt hozná fel elsőnek.
A Tabut láttam, de nem vett meg még egy évadra.
Na a Bodyguard az tényleg jó volt.
A Számkiszervezettet meg már vagy kétszer ledaráltam.
A Sebészbe belekezdtem de dobtam még az elején.
Lehet nem annyira elfelejtett sorozatok, de az egyik a Siren, egy 2018-ban indult sorozat, idén kaszálták el a negyedik évadot.
A másik a netflixes The Society. Tavaly néztem meg az első évadot, teljesen beszippantott, volt is ígérve második évad, azonban ezt is elkaszálták.
A The Bodyguardot talán nem kaszálták el.
In The Flesh - cliffhanger után kaszálták >(
Äkta människor (Almost Humans az angol címe, van angol remake-je is) - cliffhanger után kaszálták >(
Marvel's The Punisher (A Netflix szakított a Marvellel [vagy fordítva], ezért két évad után kasza :/ )
That's Life (Édes élet olasz módra - 2000-2002) - úgy kaszálták el, hogy az utolsó 4 részt le sem adták a tv-ben.
Life on Mars (2006-2007)
Ashes to Ashes (2008-2010)
(Ezek meg a BBC retró tematikájú sorozatai, igazából két zsarus sorozat átívelő szálakkal (2 illetve 3 évad), némi misztikummal, több karakter közös; az előbbi a 70-es, az utóbbi a 80-as években játszódik, egy csomó jó zenével, meg minden. Nagyon sajnáltam, hogy vége, de az angolok megadták a módját, és kerek egész lett a nagy közös átívelős szál is.)
Nagyon régi de az Elveszett Ereklyék fosztogatói (Relic hunters) anno ha jól emlékszem nagyon nagy siker volt, (én mind a mai napig imádom) de csak 3 évadot ért meg, pedig 5-6 évadnyi simán volt benne véleményem szerint.
Amik viszonylag újabbak
Eye candy
Twisted
Mindkettőt elkaszálták 1. évad után, pedig ilyen "együltő helyemben megnézem" sorozatok voltak...
Scream Queens 2 évad, a második már kicsit erőltetett volt, de még bőven vicces volt.
Scream 2 évad, baromi izgalmasnak ígérkezett a harmadik évad, erre elkaszálták és csináltak belőle teljesen más szereplőkkel egy gagyi sequelt.
A szokeveny jutott eszembe elsonek. A 2000-es evek sorozata volt. Meg a Moonlight, ami nagyon jo kis sorozat volt.
A Star cross meg a Tomorrow people is csak 1 szezont elt.
Idei és tavalyi kaszák :
Stumptown (2019-2029)
The society (2019)
I'm not okay with this (2020)
Daybreak (2019)
Régi kaszák :
Dead Like Me nekem is, ahogy a kérdezőnek
Suburgatory (2011-2014) Tudom, ez kis könnyed limonádé, de én élveztem
Ugyan ez a kategória a Nevem Earl is (2005-2009)
A Stumptown-ból egy fél részt bírtam.
A The society-nak a java része - ahogy olvastam - tini/ya szappan és csak kevés a misztikus/sci-fi vonal, így ki is lőttem látatlanban.
Az I'm not okay with this-t láttam, de már el is felejtkeztem róla, de ha lett volna második évad bevállaltam volna.
Mondjuk a The End of the F***ing World is kaszát kapott a második évad után. Viszont ez nem ugrotta meg az elsőt, ami azért eléggé ott van a szeren.
A Daybreak viszont most sokkolt, hogy kasza lett. Én baromira bírtam.
A Suburgatory-t ha jól emlékszem ledaráltam teljesen. Egyszer elment.
A Nevem Earl-t bírtam, de csak tv-ben. Nem hiszem, hogy egy darát bevállalnék belőle. Habár lassan adagolva talán.
Meg volt az a sorozat, amiben egy csóró család volt a főszereplő, és a srácnak lett egy gyereke valami sorozatgyilkostól és együtt lakott a szüleivel meg a dédivel. Vig játékról van szó, de nem ugrik be a címe. Na azt is bírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!