Tudnátok olyan egy-két évadot megért, vagy nagyon alul értékelt, esetleg elfelejtett sorozatot mondani, ami nektek nagyon tetszett és sajnáljátok, hogy vége?
Elsősorban magyar felirattal vagy szinkronosan elérhetőkre gondolok.
Másod sorban inkább a könnyedebb hangvétel számítana, de a komolyság sem kizáró ok.
Néhány példa, amiket én sajnálok hogy nem folytattak, vagy csak nem nagyon ismert:
Reaper - A démonirtó (2 évad, 2007)
Death Valley (1 évad, 2011)
The Lost Room - Az elveszett szoba (1 évad, 2006)
Dead Like Me - Haláli Hullák (2 évad, 2003)
Pushing Daisies - Halottnak A Csók (2 évad, 2007)
Absolutely Fabulous - Pusszantalak, drágám (6 évad + 1 film, 1992 - 2012 + 2016, de akkor is)
Black Books (3 évad, 2000)
Spaced (2 évad, 1999)
Detectorists (3 évad, 2014)
Bluestone 42 (3 évad, 2013)
Jonathan Strange & Mr Norrell (1 évad, 2015)
Utopia (UK, 2 évad, 2013)
Most hirtelen ennyi jutott eszembe, de biztos van több is.
A Firefly-t (2002) nem ér mondani, mert mindenki azt hozná fel elsőnek.
A Mocsárlényt elkaszálták egyből, pedig egész jó és nekem úgy tűnt, hogy igény is lett volna rá.
(Azért a Trónok harca kulcsszó befigyel, hogy több emberhez jusson el a kérdésed)
A Marvel és DC univerzumból nem hiszem, hogy találnék kedvemre valót, de a képregény filmek is jöhetnek. A The Boys és az Umbrella Academy egész jók voltak.
Powers (2 évad, 2015). Sajnos csak az elsőt láttam, de megelőzte egy kicsit a The Boyst.
Mit lehetett volna még kulcsszónak megadni? A TV-n és a sorozaton kívül nem nagyon lehet mit hozzá rakni. Nem vagyok híve az effajta "clickbait"-nek, de gondoltam próba szerencse.
Prehistoric park (1 évad)
Surface/A mélység fantomja (1 évad)
Pushing daisies (2 évad)
In the flesh (2 évad)
Arisztokraták
A Sötét Kristály: Az ellenállás kora
Carnival Row
Dirk Gently's Holistic Detective Agency
Patrick Melrose
Telenovella
1.Rome
2 remek évadja van.
2.Altered carbon
Na jó a 2.évad már nem volt annyira jó de láttam esélyt egy esetleges jó 3.évadra
3.the end of the fucking world
Nem annyira ismeretlenek de keveset megéltek.
Dirk Gently's Holistic Detective Agency - láttam, bejött
The end of the fucking world - az első évad jobban bejött
Altered carbon - Ha jól emlékszem valahogy végigszenvedtem az első évadot, a másodikra nem tudtak rávenni
A Tabu nagyon adja, Hardy adós a nagyvilágnak a folytatással.
Bodyguard-a trónok harca Robb Stark-ja mint háborús veterán egy politikai thrillerben? Csak ajánlani tudom
Számkiszervezett- vígjáték sorozat a jobb fajtából
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!