Scarlett Johanssonnak vagy Emilia Clarke-nak kellene már inkább Oscar díjat adni?
Figyelt kérdés
2020. okt. 5. 23:36
1/5 TR75 válasza:
Ha már mindenképpen, akkor Scarlett Johanssonnak. De szerintem neki is legalább 10-15 év múlva.
2/5 anonim válasza:
Egyiknek se, az a díj mára egy túlértékelt valami lett, pár év aztán már úgy is csak azok a filmek kaphatnak, illetve az abban szereplő színészek amiben van fekete, meleg, transszexuális meg ki tudja még milyen szereplő...
3/5 anonim válasza:
Scarlett megérdemelné, a Jojo rabbitben is nagyon jó volt, meg a Házassági történetben is, szerintem simán kijárna neki.
Emilia Clarke-ot nem hasonlitanám össze vele, nekem ők ég és föld.
4/5 anonim válasza:
e.c. a terminátoron kívül játszott más filmben egyáltalán?
csak mert oszkárt mozi filmekre osztanak.
5/5 anonim válasza:
Mindketten elképesztően jók, Emilia szerintem különlegesen tehetséges színész, de ha a kettő közül kell választani, akkor nem is kérdés, hogy Scarlett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!