Mondanátok nagyon rossz filmeket? Ami már annyira rossz hogy nevetséges?
Figyelt kérdés
2010. aug. 7. 22:29
1/17 anonim válasza:
pl evil dead 1-2-3. ez ilyen 100 éves horror de nagyon szar :D volt mikor bealudtam rajta de vicces is egyben
2/17 anonim válasza:
A sötétség leple
Nekem nem tetszett. A tartalma jó meg minden, de a megvalósítása nekem szörnyű volt.
Unalmas is volt. De lehet megnézem még egyszer hátha most jobb lesz.(v olt már így )
3/17 anonim válasza:
-Világok harca 2.
- Freddy & Jason
- Cápaember
-Macska le a kalappal
-Hulk
-Hegylakó 5
- star wars a sithek bosszúja
5/17 anonim válasza:
Pontos címet sajna nem tudok, de régebben többször játszották a Film+on, a lényege az volt, hogy a boszorkány jegesmedvévé változtatta a királyfit, és egy lány beleszeretett ebbe a jegesmedvébe. Remélem, valaki a címét is megmondja neked:D Bocsi, hogy ez így nem túl konkrét:)
6/17 anonim válasza:
Da Vinhi kód. Borzalmas, követhetetlen vacak. Csináltak neki egy jó nagy reklámot + van egy nagy vihart kavaró témája, de rosszabb mint egy gyenge B kategóriás mozi.
7/17 anonim válasza:
13 - A gyilkos száma
The Terminators - Nincs megváltás
8/17 clint válasza:
az ujabbak közül a halálos itélet kevin baconnel.
Szánalmas mennyi hülyeség és értelmetlen dolog van benne, kb egy 10 éves is irhat ilyen forgatókönyvet.
Aztán ott van még az Ádám feltámadása.
9/17 anonim válasza:
Valami olyan volt a címe, hogy genya. (?) Na azt borzalom volt végignézni.Meg nekem a Ken park se tetszett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!