Lucius Malfoynak miért más az Azkabani száma azon a
táblán amit fog mint ami a nyakára van tetoválva?
Figyelt kérdés
Azon a képen ahol a táblát fogja 537 van: [link] viszont ahol egy pillanatra látszik a filmben a nyakán a szám biztos vagyok benne hogy az nem 537, nem tudom pontosan kivenni, de talán 74, és a rúnajelek is mások: [link]
Ezt miért így csinálták, és melyik az "igazi"? Ha jól láttam Siriusra és Bellatrixre ugyan az van tetoválva mint ami a táblájukon van, nála miért lett megváltoztatva, vagy csak figyelmetlenség volt?
Honnan van az első kép? Nem emlékszem, hogy benne lett volna bármelyik filmben is, hivatalos egyáltalán?
2020. okt. 2. 17:26
2/8 anonim válasza:
Ez szerintem sem hivatalos
2020. okt. 2. 18:18
3/8 A kérdező kommentje:
A HP Wiki fandom oldalán láttam először az első képet, azt nem tudom hivatalos-e, a filmben nem volt benne valóban, viszont elég sok olyan képet csináltak a karakterekről a készítők amiknek amúgy nem tudom mi céljuk volt, csak így vannak mint pl ez is. Viszont vannak merchek, az egyik az ilyen játék akciófigura ami az első kép mintájára készült, azt a Star Ace gyártja, illetve van csak tábla is magában, valósághű méretben (azt nem tudom ki gyártja), viszont fogalmam sincs ezek hivatalosak-e annyira mint mondjuk a pálcák, vagy ezeket kik hagyják jóvá, milyen jogvédettségük van stb de mindegyiken az van hogy ᛟᚫ537.
2020. okt. 2. 18:58
4/8 anonim válasza:
Szerintem ez valami korai photoshoot lehetett amit nem használtak fel, de ilyen gyűjtői figurát csináltak belőle jóval később. A Star Ace oldalán legalább is 2018-as dátummal van. És ugye mivel magát a képet és a számot nem használták fel, később a filmben másik számot kapott.
Vagy valami ilyesmi.
2020. okt. 2. 19:09
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Már csak annyi hogy valaki akinek nagyon jó szeme van ki tudja venni a tetoválásból hogy mi az? Az első rúnát abszolút nem látom aztán talán ᛉ74 de ebben sem vagyok 100%-ig biztos..
2020. okt. 2. 19:46
6/8 anonim válasza:
Szerintem egy elmosódott ᛏ
2020. okt. 2. 19:49
7/8 anonim válasza:
Az első kép csak szerkesztett, nem valódi.
2020. okt. 3. 01:27
8/8 A kérdező kommentje:
Az is valódi, a készítők csinálták a színésszel, egy ilyet ki szerkesztene össze?
😅 Ahogy a 4-es írta csak fel nem használt photoshoot és végül nem látták fontosnak belerakni a filmbe (sajnos, pedig sokan nem értették hova tűnt a 6. részben).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!