Az Álmosvölgy legendája c. film nagyon durva horror?
Figyelt kérdés
Itt azt írják horror de hallottam már azt is hogy csak simán fantasy film. Gyenge idegzetű vagyok, de amúgy se szeretek fimet egyedül nézni. Mennyire vannak benne durva jelenetek? Vagy gyenge idegzetű 15-16 lányoknak jó? Johnny Depp-ért hajlandó lennék megnézni. de fosok a horrortól xD
Meséljetek egy picit a filmről légyszi! :)
2010. aug. 7. 20:42
11/11 anonim válasza:
Én tipikusan az az ember vagyok, aki majdnem csak a Végső állomáson befosott (na, jó, azon pont nem, csak azért ezt hoztam fel példának, hogy érzékelhető legyen, mennyire vagyok ijedős), de számomra ebben a filmben semmi nem volt ijesztő, egy jelenet kivételével, amikor kijött a fickó az órából (?), na ott viszont fel is sikítottam. xD Egyébként kicsit véres de szerintem abszolút nem durva, és naggggyon jó film, imádtam. :D Inkább fantasy, mint horror, szerintem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!