Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mást is kiborít Dér Heni...

Mást is kiborít Dér Heni viselkedése a nyerő párosban?

Figyelt kérdés
Én eddig nagyon csíptem, de most konkrétan egy undorító, törtető, manipulatív szajhának gondolom... Kiszavazás előtt előrántja az elvesztettem a babámat témát, majd odamegy mindenkihez puncsolni, sírva ígérgeti, hogy akkor sem haragszik, ha nem rá szavaznak, utána pedig egy büntető hadjáratot indít, undorító stílusban. Szerintem ő az, aki bárkin átgázolna, eddig soha egyik pár sem volt ennyire kétszínű és... nem tudom, utálom egyszerűen, pedig eddig nem volt bajom vele.

2020. szept. 29. 00:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
48%

Na változott a véleményem

Henitől nem volt szép hogy ott hagyta jenőéket és bogiékat ,és hogy ilyen kétszinuen viselkedik mindenkivel

Ez a máté meg a kíra egy utálatos ember ...

Jenő tud kedves is lenni ha akar,pl. Mikor azt a csodaszép levelet irta Dórinak

2020. okt. 7. 15:23
 12/14 anonim ***** válasza:
84%
Jeno irjon is kedveseket, az a minimum azok utan ahogy beszelt Dorival. Ontelt kis mitugrasz
2020. okt. 7. 16:23
 13/14 anonim ***** válasza:
83%

A Nyerő párosban engem is kiborít Heni. Undorító. Egyébként Jenő is. Nagy csalódás ő is számomra.

Lehet van valami személyiségzavaruk is, ki tudja.

2020. okt. 16. 23:58
 14/14 anonim ***** válasza:
91%

Jenőt verték a szülei. A nők sosem álltak vele szóba a külseje miatt. Nem csoda hogy ilyen lett. Mindenkit le akar nyomni maga körül, folyamatos verseny az élete. És így annak is aki végül a párja lesz, neki is folyton bizonyítania kell majd hogy Jenőnek megfeleljen.

Balázs jól mondta az esős szeles jatekban hogy két pár áll előtte, az egyik stabil a másikban a lány bizonyítani akar a párjának.

Ott is Jenő hogy beszélt Mateekrol... "utálom ezeket" stb. Miközben Máté és Kíra olyan szépen és kedvesen beszéltek egymással, támogatták egymást ahogy tudták, nem Jenőéket szidták.

Jenőt a műsorban sosem láttuk boldognak, vidámak, csak akkor amikor megnyertek valamit.

Nagyon keserű és sótlan ember, nem lesz könnyű az élet mellette Dórinak. Max. anyagilag.

2020. okt. 17. 07:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!