Mást is kiborít Dér Heni viselkedése a nyerő párosban?
#1 Örülök, hogy nem csak én vagyok így vele.
#2 Ezen kegyetlenül felröhögtem. Tudom, régi poén, de az első mondatnál már kezdtek kikerekedni a szemeim és kattogni az agyam, hogy "ez hogy lehetséges?", aztán olvastam csak tovább. Nagyon jót röhögtem. :D
Én abszolút nem nézek magyar kereskedelmi tv csatornákat, de Henit sokáig szerettem.
Jó pár fellépésén voltam régebben, viszont az utóbbi időben a stílus amit magára öltött nagyon nevetséges.
Ez a zenei munkásságán is meglátszik, konkrétan vállalhatatlan moslékot ont magából az utóbbi pár évben.
Meg amúgy szerintem kezd kapuzárási pánikja lenni valami önértékelési problémával párosulva, onnan ered ez az egész.
Én szeretem Henit
Bevallom kicsit túlreagálja de ha én egyszer megutálom nem ez miatt lesz
Szerintem Heni viselkedése nem rosszabb, mint Jenőé.
Mindketten törtetőek, másokon átgázolnak ha arról van szó, manipulálják a többieket, uralkodni akarnak mindenkin stb. Jenő számomra óriási csalódás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!