Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mást is kiborít Dér Heni...

Mást is kiborít Dér Heni viselkedése a nyerő párosban?

Figyelt kérdés
Én eddig nagyon csíptem, de most konkrétan egy undorító, törtető, manipulatív szajhának gondolom... Kiszavazás előtt előrántja az elvesztettem a babámat témát, majd odamegy mindenkihez puncsolni, sírva ígérgeti, hogy akkor sem haragszik, ha nem rá szavaznak, utána pedig egy büntető hadjáratot indít, undorító stílusban. Szerintem ő az, aki bárkin átgázolna, eddig soha egyik pár sem volt ennyire kétszínű és... nem tudom, utálom egyszerűen, pedig eddig nem volt bajom vele.

2020. szept. 29. 00:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
84%
baromira idegesít, töbször elképzeltem, hogy, valamelyik odamegy hozza és megtépi végre
2020. szept. 29. 00:17
 2/14 anonim ***** válasza:
55%
Engem nem.Mondjuk én nem is nézem azt a műsort..
2020. szept. 29. 00:29
 3/14 A kérdező kommentje:

#1 Örülök, hogy nem csak én vagyok így vele.

#2 Ezen kegyetlenül felröhögtem. Tudom, régi poén, de az első mondatnál már kezdtek kikerekedni a szemeim és kattogni az agyam, hogy "ez hogy lehetséges?", aztán olvastam csak tovább. Nagyon jót röhögtem. :D

2020. szept. 29. 00:49
 4/14 anonim ***** válasza:
62%
Nem nagyon nézem. De szerintem ne feltétlenül gondold, hogy ő ilyen a hétköznapokban is. Ez egy játék, ahol taktikázni kell, manipulálni a többieket, stb.
2020. szept. 29. 01:34
 5/14 anonim ***** válasza:
19%
Nem borít ki, nekem az egyik kedvencem a műsorban. Remélem ők nyerik, vagy a Puskásék.
2020. szept. 29. 02:02
 6/14 anonim ***** válasza:
86%

Én abszolút nem nézek magyar kereskedelmi tv csatornákat, de Henit sokáig szerettem.

Jó pár fellépésén voltam régebben, viszont az utóbbi időben a stílus amit magára öltött nagyon nevetséges.

Ez a zenei munkásságán is meglátszik, konkrétan vállalhatatlan moslékot ont magából az utóbbi pár évben.

Meg amúgy szerintem kezd kapuzárási pánikja lenni valami önértékelési problémával párosulva, onnan ered ez az egész.

2020. szept. 29. 02:47
 7/14 anonim ***** válasza:
30%

Én szeretem Henit

Bevallom kicsit túlreagálja de ha én egyszer megutálom nem ez miatt lesz

2020. szept. 29. 10:06
 8/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a véleményét, mentek a zöldek (engem nem bánt, ha valaki máshogy vélekedik). Felnéztem amúgy a nyerő páros fb. oldalára, ott is megoszlanak a vélemények.
2020. szept. 29. 11:20
 9/14 anonim ***** válasza:
83%
Nem akarok sokat írni, de én teljes mértékben a kérdezővel értek egyet :)
2020. okt. 1. 00:12
 10/14 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem Heni viselkedése nem rosszabb, mint Jenőé.

Mindketten törtetőek, másokon átgázolnak ha arról van szó, manipulálják a többieket, uralkodni akarnak mindenkin stb. Jenő számomra óriási csalódás.

2020. okt. 6. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!