Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hogy tetszik a Raised by...

Hogy tetszik a Raised by Wolves (A farkas gyermekei) c. sorozat?

Figyelt kérdés
A kérdés azokhoz szól akik látták. Nektek mennyire tetszik?

2020. szept. 25. 23:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
10%
A kilencedikig jutottam, és sci-fi rajongóként elég vegyesek az érzelmeim. Tudtommal Scott papa csak az első három részt rendezte, amiből megélt az egész első évad. Eltekintve a kötelező agymosástól, mármint hogy már androidban is a feka férfi-szőke fehér nőt nyomják a képünkbe, az első három rész pörgős, akciódús, figyelemfelkeltő volt. A többi rész meg kezdett átcsúszni Lynch Twin Peaks-ba. A hatodik résztől csak azért néztem, hogy történjen már valami, a tizediket letöltöttem, de szerintem majd a második évaddal együtt fogom csak elfogyasztani.
2020. okt. 23. 21:48
 12/20 anonim ***** válasza:
Az érzés a végén amikor a repülő óriáskígyó mekegni kezd.. 🤮 :D
2020. dec. 9. 12:46
 13/20 Wadmalac ***** válasza:

Megnézve a végét, bennem is rossz szájízt hagyott. Túl sok minden lett megkeverve, fejtetőre állítva.

Azért várom, hogy a második évad (ha lesz egyáltalán) rendbe teszi-e a létrehozott káoszt.

A tudománytalanság engem más pontokon ütött meg.

A devolution szó biztosan nem tudományos szaklektortól jött, de gondolom a degenerationt nem tartották elég ütősnek.

A polcon tartás közben radioaktívvá váló zöldség, az fájt.

Viszont majdnem a végére jutott egy jelentet, ami a rövidsége ellenére szerintem remek volt. Amikor becsavarodott poszt-ateista újhívő emberünk az erdőben saját magával "találkozik" és harcol. Na az a koreográfia, az zseniális volt. Amint mindkét fél tökéletes szinkronban támadt és védekezett, lévén ugyanaz a személy volt.

Azért jó lenne, ha több ilyet is ki tudnék emelni.

2020. dec. 9. 13:03
 14/20 anonim ***** válasza:
A gyerek android?
2020. dec. 9. 13:12
 15/20 Wadmalac ***** válasza:

"A gyerek android?"

A szén-szilícium vegyes repülő kígyóra gondolsz?

Hát izé.

Egyelőre ezt nem dobnám máglyára, végül is a nekromantával együtt egy fejlettebb tudomány terméke.

2020. dec. 9. 13:27
 16/20 anonim ***** válasza:
Nem a repülő kecskekígyóra gondoltam..hanem a hívőkölyök, akinek a szülei szintén félandroidok. A kattant szájából fehér vér folyt amikor a bárányai elpáholták. A kölyök sem emberi igazán. Mondta is a kölyök a nőnek, "tudom mi vagy"!Jó a nő még eddig emberi volt.Eddig! De szerintem mindhárom félandroid!
2020. dec. 9. 14:08
 17/20 Wadmalac ***** válasza:

"a hívőkölyök, akinek a szülei szintén félandroidok."

"A kattant szájából fehér vér folyt amikor a bárányai elpáholták."

Lenyomták a torkán a nekromanta szemét, a minimum, hogy habot hányt. Nem android vér volt az.

"Mondta is a kölyök a nőnek, "tudom mi vagy""

Ja, ugyanarra a külső sugallatra, amitől pótapu is bekattant.

Biztos, hogy ugyanazt nézzük, ugyanabból a szögből? :D

2020. dec. 9. 14:19
 18/20 anonim ***** válasza:
Ne már! XD Tök egyértelmű hogy ők hárman félandroidok.
2020. dec. 9. 20:29
 19/20 anonim ***** válasza:

A kattant is azért tikkel úgy..:D

Pont mint anya, meg apa..:D

Mert valami másfajta android, de azért android. A kölyök végig olyan merev gépies elméjű mint anya,apa.

És azért van az egere is, mert az egér szerinte olyan mint ő, nem él a halál után. A nő még nem mutatott valahogy android beütéseket.

2020. dec. 9. 20:36
 20/20 anonim ***** válasza:
Azt tudni kell hogy ezeknek az androidoknak piros a vérük.
2020. dec. 9. 21:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!