Hogy tetszik a Raised by Wolves (A farkas gyermekei) c. sorozat?
Megnézve a végét, bennem is rossz szájízt hagyott. Túl sok minden lett megkeverve, fejtetőre állítva.
Azért várom, hogy a második évad (ha lesz egyáltalán) rendbe teszi-e a létrehozott káoszt.
A tudománytalanság engem más pontokon ütött meg.
A devolution szó biztosan nem tudományos szaklektortól jött, de gondolom a degenerationt nem tartották elég ütősnek.
A polcon tartás közben radioaktívvá váló zöldség, az fájt.
Viszont majdnem a végére jutott egy jelentet, ami a rövidsége ellenére szerintem remek volt. Amikor becsavarodott poszt-ateista újhívő emberünk az erdőben saját magával "találkozik" és harcol. Na az a koreográfia, az zseniális volt. Amint mindkét fél tökéletes szinkronban támadt és védekezett, lévén ugyanaz a személy volt.
Azért jó lenne, ha több ilyet is ki tudnék emelni.
"A gyerek android?"
A szén-szilícium vegyes repülő kígyóra gondolsz?
Hát izé.
Egyelőre ezt nem dobnám máglyára, végül is a nekromantával együtt egy fejlettebb tudomány terméke.
"a hívőkölyök, akinek a szülei szintén félandroidok."
"A kattant szájából fehér vér folyt amikor a bárányai elpáholták."
Lenyomták a torkán a nekromanta szemét, a minimum, hogy habot hányt. Nem android vér volt az.
"Mondta is a kölyök a nőnek, "tudom mi vagy""
Ja, ugyanarra a külső sugallatra, amitől pótapu is bekattant.
Biztos, hogy ugyanazt nézzük, ugyanabból a szögből? :D
A kattant is azért tikkel úgy..:D
Pont mint anya, meg apa..:D
Mert valami másfajta android, de azért android. A kölyök végig olyan merev gépies elméjű mint anya,apa.
És azért van az egere is, mert az egér szerinte olyan mint ő, nem él a halál után. A nő még nem mutatott valahogy android beütéseket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!