Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik filmet vagy sorozatott...

Melyik filmet vagy sorozatott tudtátok volna még nézni ?

Figyelt kérdés

Az érdekelne , hogy melyik az a film,sorozat,mese,anime amit akar még évekig eltudnátok nézni vagy akár több részt is kitudtak volna hozni belőle. Saját véleménye érdekel mindenkinek nem az IMDB pont szerint az adott film mennyire volt jó.

Nekem többnyire animék ilyenek. Yugioh GX,Tsubasha kapitány,Yu Yu Hakusho. Ezekből szerintem még lehetett volna kihozni sokkal többet. Valamint kiskoromban nagyon tetszett az Atlantisz mese is sajnos csak 1 folytatása volt pedig lehetett volna több is

2020. szept. 22. 20:29
1 2
 11/12 anonim válasza:

Avatarok Korra és Aang legendája

South Park

2020. okt. 13. 21:11
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem értem, hogy az első választ miért kellett leszavazni. Na mindegy. Én személy szerint imádom a krimisorozatokat, így a Mentalistát még bőven tudtam volna nézni. Régebben azt hittem, hogy a Castle-t is, de így utólag belegondolva nem lett volna értelme tovább folytatni. A Dr.Csont is tökéletes úgy, ahogy van. Ezen kívül a H2O-t is folytathatták volna. És igen, tudom, hogy gyerekes sorozat, de 19 éves vagyok és a mai napig szeretem. Ne ítéljetek el. Az Így neveld a Sárkányodat is jó kis mese volt. Én nem a vége után néztem volna még tovább. Szerintem korrekt lezárást kapott, viszont a vége előtt még néhány részt igazán betehettek volna.

Nos, rátérve az animékre, szinte mindegyikhez tudtam volna még írni néhány részt. Ezt meg is tettem, a részek itt csücsülnek a gépemen. A High School DxD, a Dakara Boku wa, h ga dekinai és egyéb hasonló, démonos animék simán elviseltek volna még egy évadot a főszereplők összejövetele után. Aztán írnám még a Narutot a Last Movie utántól még 1-2 évad belefért volna szerintem. A Koe no Katachiból is készülhetett volna rendes anime, nem csak 3 rész. Ide tartozik még a Kuzu no Honkai, Lovely Complex, Elfen Lied (Lucy halála nélkül, vagy előtt), ha már Lucy, akkor a Fairy Tail, Mahou Shoujo Site és még sorolhatnám. A Mirai Nikkit is el tudtam volna még nézni, de ez a befejezés így tökéletes volt.

2020. okt. 16. 13:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!