Szerintetek milyen az Álarcos énekes?
Az első évadot nem néztük, mert akkor a másikat néztük (Nicsak, ki vagyok?), de ez is elég jó! Viszont szerintem nem annyira izgalmas, mivel adásonként csak 1 leleplezés van! (a Nicsak...-ban adásonként 3 leleplezés volt 4 előadóból!)
Az érdekesen vékonyabb férfihangban kisebb akcentust is felfedeztem + a "repülőgép vezetés" miatt összeségében én a Maki jelmezben Cooky-ra tippelek!
Szerintem meg pont azért izgalmas, mert csak egy leleplezés van. Van idő felépíteni a karakterek többségét, mert nem csak egyszer énekelnek és így jobban körüllengi a rejtély és izgalmasabb "nyomozni" is.
Én az első adásokban, amikor mindenki először énekel, le sem lepleznék senkit, mert túl korai ahhoz, hogy valódi találatuk legyen, túl keveset tudunk a karakterekről még.
A Kakasra szerintem a zsűri jól tippel és valamelyik Peller lány.
A Zebráról fogalmam sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!