Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Thor: Ragnarok-ben Hela...

A Thor: Ragnarok-ben Hela miért ragaszkodik minden áron a Bifrost-höz, amikor ott a Tesseract és egy pillanat alatt leléphetett volna a seregével ?

Figyelt kérdés

2020. szept. 14. 09:58
 1/9 anonim ***** válasza:
Javíts ki ha tévedek, de nekem úgy rémlik, hogy Hela nem akart onnan lelépni, hanem ő akart uralkodni Asgardban. Miből gondolod ezt, hogy le akart volna onnan lépni?
2020. szept. 14. 13:05
 2/9 A kérdező kommentje:
Hát mivel egész végig a pallost kereste. Igen le akart lépni azzal a céllal hogy meg hódítsa az egész univerzumot 😃
2020. szept. 14. 13:12
 3/9 anonim ***** válasza:
26%
Hülyeség. Hela nem Thanos volt. Neki Asgard uralma volt a célja, nem mellesleg a hatalmát is onnét merítette, sokkal erősebb volt ott mint bárhol máshol.
2020. szept. 14. 22:07
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy most csak hülyéskedsz vagy komolyan gondolod amit írsz, de ha az előbbi akkor nézd meg újra a filmet ;)
2020. szept. 15. 18:54
 5/9 Kakamatyi666 ***** válasza:
8%
Ne legyél már hülye te f*sz kérdező!Hela nem akart elmenni csak azt nem akarta hogy más elmenjen! Szóval ne nagymenősökdj ha hülye vagy
2020. nov. 2. 15:07
 6/9 Kakamatyi666 ***** válasza:
0%
Már nem sértésből🙃
2020. nov. 2. 16:02
 7/9 A kérdező kommentje:
Már az elején le szögezi, hogy Odin be érte a 9 birodalommal, de ő nem. Odin is ugyanezt mondta halála előtt. Hela elsőnek azért ment a Bifrost-hoz a seregével hogy meg kezdje a hódítását. Amikor rá jött hogy el lopták a pallost csak akkor nem akart el engedni senkit. Akkor ki a hülye te agyatlan? Már nem sértésből.🙃
2020. nov. 10. 20:35
 8/9 anonim ***** válasza:
Kérdező szerintem nem vagy hülye max tàjékozatlan, ne hordjuk le egymást ok nélkül. Én ezt egy érdekes elgondolásnak tartom. Tényleg említi, hogy le igázna mindent ha kijutna és mástol is halhattuk, hogy Helat Azgardban kell tartani, mert leigàzna mindent, miközben onnan merít erőt. A pallost elsősorban a le lépése miatt kereste, majd azért hogy megakadályozza más emberek lelépését, gondolom. Szerintem a tesseractal nemigen volt tisztában, hiszen azt a koponyát vagy mi az, azt is lebecsülte pedig az okozta a vesztét.
2021. febr. 13. 00:46
 9/9 anonim ***** válasza:
Szóval kérdezo, ha azóta van más elméleted is, velem megoszthatod, én nem foglak le hordani szimpla tájékozottság hiány miatt, mint a másik válaszoló, az ő részéről persze
2021. febr. 13. 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!