Szerintetek melyik volt a legszomorúbb pillanat a Harry Potter filmekben?
Ez érdekes kérdés. Nagy rajongó vagyok, de a filmek annyira nem szoktak megérinteni. Sokszor olvastam, sírtak xy halálán, én meg... nem. Bár most a legutóbbi alkalommal Dobby halála megérintett, tényleg bekönnyeztem, de már ezerszer láttam, és eddig sosem, nem tudom, mi volt velem:D De az amúgy tényleg szomorú.
Ja meg egyszer Dumbledore halála után sírtam, de akkor is inkább azért, mert én annyira szeretem ezt a világot és jaj de ott akarok lenni.
De egyébként ami a legfájóbb, az szerintem az a rész, amikor George sír Fred fölött.
A könyvekben az szívszorító, mikor Harry megy meghalni. És persze itt is Fred, de ott inkább maga a koncepció Percyvel. És újraolvasásnál a Szellemszálláson Sirius története.
(Érdekes amúgy, az ő halálát még nem könnyeztem meg, pedig az egyik legnagyobb kedvencem. Róla fanficet olvastam, [link] na ezen bőgtem, mint az állat, pedig tudtam, mi lesz a vége, de konkrétan alig láttam a betűket a könnyeimtől.)
Dumbledore, Dobby, illetve Piton halala.
Piton erintett meg a legjobban, mikor halala utan megnezte a Harry az emlekeit es kiderult, hogy o a harryt szuletese ota vedi, mert szerette az anyjat.
A legmeghatobb resz az emlekben, amikor Piton patronust idez, ami ugyanaz volt, mint Lilynek.
Majd Dumbledore megkerdezi:
- Meg ennyi ido utan is?
Pitom valasza:
- Mindig
Ezt magamra is tetovaltattam, "Always" szo, es az A betu benne a halal ereklyeinek a jelebol tevodik ossze, mogotte egy kek paca, ami a patronusra utan, akit erdekel, annak megmutatom szivesen😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!