Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek melyik volt a...

Szerintetek melyik volt a legszomorúbb pillanat a Harry Potter filmekben?

Figyelt kérdés

2019. szept. 13. 10:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
88%

Jaj, tudom, le leszek pontozva, de nem bírom ki😅😃😄

Szóval. Az előző válaszolónak:

Azért Piton nem a születésétől kezdve védelmezte Harryt. Előbb kihallgatta a jóslatot, elmondta Voldemortnak, Potterékre uszította, aztán amikor leesett neki, hogy így Lily is meghal, akkor berezelt, és arra kérte Voldemortot, hogy csak Jamest és Harryt(!) ölje meg. Majd elment Dumbledore-hoz és kérte tőle, hogy rejtse el a nőt. Meg ha nagyon muszáj Harryt is, de nem bánta volna, ha gyerek pusztul, csak Lily maradjon. Csak az után kezdte el védeni, hogy Lily meghalt, de azt se azért, mert annyira bírta Harryt, hanem mert a sötét oldal "ellene" fordult.

Nem azt mondom, én is szeretem Pitont, az egyik legjobb karakter, de a filmekben szépen elsumákolták az életének kínosabb részeit. Mert ugye nem csak ezt hagyták ki.

Szóval nem szeretem ezt a nagy patáliát, amit körülötte csapnak, mert tényleg zseniális karakter, az egyik kedvencem,de ettől még a való életben egy kiállhatatlan, undok ember lenne, akiért koránt sem rajonganának ennyien. Főleg úgy, hogy a filmek alapján megismert "lightos" verzióját ismerik csak sokan.

Facebookos csoportban valaki védeni kezdte asszem a Tekergőkkel szemben, mire valaki összeírta Piton cenzúrázatlan életrajzát. A pártolója teljesen ledöbbent, azt írta, kissé kiábrándult a karakerből és inkább el sem olvassa a könyveket, pedig tervben volt. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy ne szeressük őt (deeee😍), csak nem bírom ezt a nagy hype-ot, ami nem is neki szól, hanem valami tökéletesített verziójának. Mert ebben az esetben Umbirdge is lehetne közkedvenc. De nem az, mert a filmben is van olyan köcsög, mint a könyvekben. És kíváncsi vagyok, ki az, aki tényleg a negatív tulajdonságaival együtt szereti a karaktert, és ki az, aki csak megy a tömeg után, hogy "Alwaaaaaays!"

(Nem az előző válaszoló ellen szólt, félre ne értsetek. Nem ismerem, tehát nem tudhatom, hogy ő melyik kategóriába tartozik) (A tetkót mellesleg szívesen megnézném, muti!😅😍😍😍)

2019. szept. 27. 20:23
 12/12 anonim ***** válasza:

Szerintem az egyik legszomorúbb jelenet a legelső részből van, mikor Harry látja a szüleit maga mellett Edevis tükrében.

Nyilván a halálesetek is nagyon szívszorítóak, de a filmben minden ilyen esemény nagyon rövid időt kapott, nem volt idő feldolgozni ezeket.

2019. okt. 9. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!