Miért imádják az emberek Dracot (harry potter)?
Figyelt kérdés
Akinek más a kedvence az is nyugodtan írjon hogy ki az és miért!2020. szept. 8. 18:50
2/10 A kérdező kommentje:
De csinál valami olyat a film sorozat alatt ami felfedezi a belső jóját vagy végig ilyen bunkó?
2020. szept. 8. 19:18
3/10 anonim válasza:
nem a canon-t hanem a "fanont" szeretik. a kiaknázatlan lehetőségeket, az elhalasztott brománcot, stb
4/10 anonim válasza:
Gondolom a " rosszfius " kataktert szeretik benne, bár néha elég béna.
5/10 anonim válasza:
Ha tippelnem kéne, azt mondanám, azért, mert antihős alapanyag és a közönség általában jobban kedveli az antihősöket, mint a hősöket.
6/10 anonim válasza:
Tom Felton miatt. Maga a karakter utálatos, még úgyis hogy nem feltétlen tehet róla.
8/10 anonim válasza:
én nekem ő a kedvencem és imádom meg minden. Lehet hog egy gonosz szereplőként állítják be de gondoljunk bele abba hogy mennyire befolyásolja őt a családja. Draco igazából Harryvel szeretett volna barátkozni(az első bemutatkozása és az hogy nem mondta el Bellatrixnak hogy o harry ezek is bizonyitjak). Szerintem teljesen érthető hogy ilyen lett, de ha valaki mondta volna neki az utolso reszbe hogy maradj Draco akkor a jó oldalon állt volna de senkise marasztalta. Bele kell gondolni milyen élete is volt neki és egyből megkedveli őt az ember. Nekem orok kedvencem marad.
9/10 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm, imádom olvasni a véleményeteket, tetszik a több nézőpont megjelenése ha valakinek van ötlete valami féle harry potteres vita indító nyugodtan írja!
2020. nov. 2. 15:52
10/10 anonim válasza:
Piton szerintem megosztó annyira, hogy kifogyhatatlan vitatéma legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!