MIért olyan rosz a Harry Potter 2?
csak azért mert volt itt egy kérdés h melyik a kedvenc Harry Potter-ed, és melyiket utálod, vagy vmi ilyesmi. És szinte mindenki a 2. részét utálja. Csak azért tettem fel a kérdést mert nekem ez a kedvencem, és aki szintén utálja az le tudná nekem írni h pontosan miért?
köszönöm
pedig nem értem miért szerintem nem rossz. én szeretem a harry pottert. mondjuk mostmár azért kinőttem az első három könyvből legalább. az első már nagyon durván gagyinak tűnik. hát mondjuk egy 10-11 éves kisfiú története mit várjak. meg kb 10 "akkora kaland" van az uccsó könyben mint ami az első könyv története.
én együtt nőttem fel a harry potter könyvekkel. ez szerettette meg velem az olvasást. emlékszem néha tátott szájjal olvastam. és negyedik osztály után amikor nem kaptam roxfortból levelet teljesen depis lettem és totál megrendültem a világban :D:D
nekem a negyedik és az utolsó a kedvencem. mondjuk az utolsó azért elég nyomasztó mivel annyian meghallnak.
meg sajna kívűlről tudom az összes kösnyvet. bazz miélrt nem lehet egy amnéziám, hogy megint újdonság legyen???!!
16/L
Nekem a 2 volt a kedvencem,amíg ki nem jött a 4,azóta már a 4 a nagy kedvenc,de rögtön második helyen ott a 2:)
A könyveket nagyon elolvasnám.
szerintem az 1. volt a legjobb, a többi meg szép sorjába romlott
tehát a legutolsó volt a legsz@rabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!