2/3 anonim válasza:
Nekem nem jött be. Azért néztem meg, mert kb mindenki azt mondta hogy milyen jó sorozat stb. Nem igazán értem a körülötte levő hypeot őszintén szólva. Láttam már jobbat ebben a témában. Nem hiszem hogy a 2. évadot meg fogom nézni. Viszont Zendaya jól játszik benne, megérdemelte érte az Emmy-díjat :)
20/L
3/3 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszett.Számomra olyan világot hoztak létre ebben a sorozatban, ami teljesen valóságos, mégis elrugaszkodik egy kicsit tőle. Ez tetszik benne. Konkrétan megmutatja a valóságot, és a fiatalok problémáit. (persze felnagyítva, túlzásokkal) Aki találkozott ezekkel a függőségekkel, a halállal, mérgező emberekkel, az átéli a sorozatban lévő képsorokat valamilyen szinten.Nem csak a rendezése fergeteges, hanem például a bevágott zenék is. Ezt nézni és ezeket a zenéket hallgatni- kell egy állapot. Nem mindenki éli meg a “vibeot”, mert nem vagyunk egyformák, de igenis van alapja a “nagy hype”-nak. Nem véletlenül sikersorozat. Várom már a második évadot. Csak ajánlani tudom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!