Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miről szól az Eufória 1. Évada?

Miről szól az Eufória 1. Évada?

Figyelt kérdés
Nem néztem még meg és kíváncsi vagyok rá hogy mire számítsak. Mi a véleményetek a sorozatról?

2020. júl. 6. 23:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Drog, szex, erőszak egy tini lány szemszögéből.

Nagyon ajánlom, nekem bejött!

Jó színészek, jó történet, kicsit merész bemutatása a mai tini társadalomnak, remek zenével!

Mindenképp érdemes nekiállni!

2020. júl. 7. 14:00
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az előttem szólóval. Rendesen odavág, de megéri adni egy esélyt neki szerintem, plusz a operatőri munka is egyszerűen elképesztő szerintem. Várom már a 2 évadot!
2020. júl. 9. 22:29
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2020. júl. 10. 10:34
 4/7 anonim válasza:
100%

Fun fact: az egyik operatőr magyar (Rév Marcell)

Tényleg jó!

2020. júl. 14. 09:29
 5/7 anonim válasza:
100%
A legjobb sorozat amit valaha lattam.Mindenkinek tudom ajanlani persze egy bizonyos kor felett csak! Szerintem nagyon jol bemutatja a tinik problemait akik ezzel a fugosseggel elnek egyutt.
2021. jan. 22. 16:25
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Vegul megnezted? Ez az elmeny kell a szemnek és fulnek egyarant. Irto erdemes lenne belelesned, mar ha birod, szerintem nem annyira durvan van illusztralva.
2021. máj. 4. 00:07
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen megnéztem még ősszel egy hétvége alatt, nem volt annyira durva, de nem az én világom ;)
2021. máj. 4. 06:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!