Az Eufória c. sorozatban csak én shippelem Rue-t és Fez-t?
Azt hiszem, majdnem 100 százalékosan biztos, hogy Rue leszbikus. Emiatt nem látok sok esélyt a dologra.
Egyetlen jelenet sem volt, ahol férfihoz való vonzódásáról lett volna szó. A kínos fiatalabbkori jeleneteit a srácokkal nem lehet idesorolni. Hiszen meg is mutatták, amikor együtt volt a sráccal, semmit nem tudott élvezni a dologból, csak a szüzességét vette el.
Azzal pedig nem érdemes foglalkozni, hogy 'de hát Jules az fiú', aki esetleg ezzel jönne. Nem fiú, csak az volt, már nőként kell rá tekinteni, hiszen minden műtéten keresztülesett, ami a nemváltoztatáshoz szükséges volt. Rue Juleshoz vonzódik, nem a fiú énjéhez.
De lehet ez meg sem fordult volna senkinek a fejében.
Na èn nagyon jól beszèlek angolul ès voltam Zendayanak ugye az euforia "találkozón" ès megkérdeztem hogy fez ès közte lesz e valami...annyit mondott hogy mèg nem tudja biztosra de ,ők a sorozatban már "testvertkent" tekintenek egymásra ...julessal kapcsolatban is kérdeztem ès azt mondta hogy "instabill"most az ő helyzetük ès hogy mèg nem tudja mi lesz...
EZ IGAZ ...NEM KAMUZOK ...!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!