Lefordítjátok nekem magyarra?
Nem gyémánt tökéletes az angolom de nagyjából:
első:
I-mivan? mondj áldást a felügyelő tiszted felajánlotta neked a fuvart. Sokkal rosszabb is lehetne.
M-Rosszabb? A fickók azt akarta hogy az érzéseimről beszéljek, egész út alatt. Felajánlott egy zoknibábot hogy segítsen jobban kifejezni az érzéseimet. Egy kib szott zoknibábot.
I-Ha akarsz cserélni, csak mond.
M-Kérlek, kaptál egy korrupt felügyelőtisztet. Nem nagy cucc, jó bulinak hangzik.
I-Ez ki aszottul nem jó buli Mickey.
M-Mert egy p nci vagy. Nézd, két év, csak csináld a dolgot, ne nyafogj miatta.
az öreg nem értem mit mond.
M- Hé mi a fa sz ez itt? Húzz ki innen.
I- szerintem azt mondta bocsánat.
M-biztos van benne hogy ezek a mexikóiak azok akiknek mondják magukat?
I- Tamale-kat csinálnak Mickey, ennyi.
M- Nem tetszik nekem.
másik:
M- Jó hír, a mexikóiak eltűntek. Hála kib aszott istennek. Sajnálom talán tényleg csak tamale-kat csináltak. ???
Hagyod ennek a paulinak hogy bejusson a fejedbe? Csak egy kutya ember, meg sem tudna harapni.
I- Ja elég közel volt. Félek. Mi lesz legközelebb? Mindig csak legyen valami.
M- nézd ember. Azon vagyok hogy a Cartell miért van rajtam. Akinek sírni kéne az én vagyok. Nem mehetek haza, el sem hagyhatom a házat, azt hiszem arcplasztikát kéne csináltassak hogy tiszta lappal kezdhessek megint.
I- Nos, ha plasztikai műtétre mész, csinálhatnának neked egy pénisznagyobbítást.
M- Oh, ez aranyos úgy érted kisebbítést. Úgy értem ha ez még nagyobb lenne aggódnék a biztonságodért, nem akarnám hogy megsérülj.
I- annyira örülök, hogy aggódsz értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!