Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Lefordítjátok nekem magyarra?

Lefordítjátok nekem magyarra?

Figyelt kérdés

Ezeket kéne:

[link]

[link]

Nagyon megköszönöm. 🙂

2020. aug. 10. 19:15
 1/7 anonim ***** válasza:
12%
Mickey és Ian. Kimaradt jelenet.
2020. aug. 10. 19:20
 2/7 A kérdező kommentje:
A videóban lévő szövegre gondoltam😘
2020. aug. 10. 19:21
 3/7 A kérdező kommentje:
Thx erre én is rájöttem👁️👅👁️
2020. aug. 10. 19:25
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Akkor miért akarod tovább tudni?
2020. aug. 10. 19:44
 5/7 A kérdező kommentje:
Mert kedvenc sorim kedvenc párosának 2 nagyon aranyos beszélgetéséről szólnak (bocs ha nem értelmes) és olyan cukik érdekelne h miről van szó mert oroszul, szlovákul, spanyolul, németül, horvátul, olaszul és japánul beszélek meg van nyelv vizsgám de angol tudásom annyi mint egy adag patkány kula
2020. aug. 10. 19:57
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem gyémánt tökéletes az angolom de nagyjából:

első:

I-mivan? mondj áldást a felügyelő tiszted felajánlotta neked a fuvart. Sokkal rosszabb is lehetne.

M-Rosszabb? A fickók azt akarta hogy az érzéseimről beszéljek, egész út alatt. Felajánlott egy zoknibábot hogy segítsen jobban kifejezni az érzéseimet. Egy kib szott zoknibábot.

I-Ha akarsz cserélni, csak mond.

M-Kérlek, kaptál egy korrupt felügyelőtisztet. Nem nagy cucc, jó bulinak hangzik.

I-Ez ki aszottul nem jó buli Mickey.

M-Mert egy p nci vagy. Nézd, két év, csak csináld a dolgot, ne nyafogj miatta.

az öreg nem értem mit mond.

M- Hé mi a fa sz ez itt? Húzz ki innen.

I- szerintem azt mondta bocsánat.

M-biztos van benne hogy ezek a mexikóiak azok akiknek mondják magukat?

I- Tamale-kat csinálnak Mickey, ennyi.

M- Nem tetszik nekem.

másik:

M- Jó hír, a mexikóiak eltűntek. Hála kib aszott istennek. Sajnálom talán tényleg csak tamale-kat csináltak. ???

Hagyod ennek a paulinak hogy bejusson a fejedbe? Csak egy kutya ember, meg sem tudna harapni.

I- Ja elég közel volt. Félek. Mi lesz legközelebb? Mindig csak legyen valami.

M- nézd ember. Azon vagyok hogy a Cartell miért van rajtam. Akinek sírni kéne az én vagyok. Nem mehetek haza, el sem hagyhatom a házat, azt hiszem arcplasztikát kéne csináltassak hogy tiszta lappal kezdhessek megint.

I- Nos, ha plasztikai műtétre mész, csinálhatnának neked egy pénisznagyobbítást.

M- Oh, ez aranyos úgy érted kisebbítést. Úgy értem ha ez még nagyobb lenne aggódnék a biztonságodért, nem akarnám hogy megsérülj.

I- annyira örülök, hogy aggódsz értem.

2020. aug. 10. 21:12
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm 🙂
2020. aug. 11. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!