Milyen animációs sorozatokat ismertek gyerekeknek?
Figyelt kérdés
Azért ne legyen túl gyerekes, pl ilyenekre gondoltam: Avatar: Aang legendája, Korra legendája, A Sárkányherceg, Inazuma eleven.
Szóval nem Tűzoltó Sam-re gondoltam. :)
Fontos, hogy legyen története, és szerethetőek legyenek a karakterek.
2020. aug. 10. 11:47
11/12 anonim válasza:
Az említett animék ifjúsági és felnőtt kategóriába tartoznak, még a Digimon-animék sem javasoltak gyerekeknek. Főleg a Digimonszelídítők sorozata gyerekeknek egyáltalán nem. Egyéb példának okáért InuYasha és A Szellemfiú 16-os korhatárba tartozott volna. Nem kisgyerekeknek keresett a kérdező, de ez már a ló másik oldala lett.
12/12 anonim válasza:
Mindenki magából indul ki. Én a Digimonos animéket 7 évesen és a Yu Yu Hakushot 9 évesen láttam. Az Inuyashat nem tudom, de azt is még gyerekként láttam, mert az Animaxon néztem (ami 2014 januárjában megszűnt), én meg 2001-ben születtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!