Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Csak én szoktam,végigröhögni...

Csak én szoktam,végigröhögni a horror filmeket?

Figyelt kérdés

Olyan,mint egy vígjáték. Mindenki már attól fosik,hogy elhúzódik egy függöny,én meg a csávó/csaj fején röhögök. A pszhológiai sem visel meg,van még valaki így?

Ajánlásokat,nem kérek!

2020. aug. 2. 14:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Bizonyos horrorfilmeket igen, de láttam már jókat is amiket nem.

A jelenség viszont, hogy valaki azzal kérkedik, hogy ő soha nem fél horrorfilmek közben nem egyedi, úgyhogy biztos nem vagy egyedül.

2020. aug. 2. 14:58
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is egy csomón pl az emberek pont a rosszra futnak (rossz irányba) és direkt (tudom meg van rendezve) és szinte minden hororr filmben direkt mintha megakarják ölni magukat. De minden embernél más hogy mi a vicces
2020. aug. 2. 15:04
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

1#

Igen, ami azt illeti ez egy védekező mechanizmus, hogy valaki úgy néz horrort, hogy közben végig emlékezteti magát, hogy ez csak egy film, és erre szolgál, hogy úgy nézi, hogy közben "elvicceli".

Igazából nem függ össze a bátorsággal, mint ahogy azt hiszik sokan.

2020. aug. 2. 15:04
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Engem irritál, ha valaki folyton erőltetten röhög egy horroron, merthogy ő a nagylegény. Ha meg a film vacak és tényleg nevetséges (a rossz értelemben, nem paródiáról, vagy horrorkomédiáról beszélek), akkor meg egyszerűen nem nézem végig.
2020. aug. 2. 15:07
 5/7 A kérdező kommentje:
Hmm..Mondjuk az tényleg irritáló. Én viszont nem szoktam erőltetni a nevetést és ez sokszor hoz kínos helyzetbe....Meg a másikat is vagy a csoportot.
2020. aug. 2. 15:12
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én egyáltalán nem nézek horrort, mivel nem találom szórakoztatónak saját magam ijesztgetését. Ahhoz meg pláne nincs kedvem, hogy az éjszaka közepén azon kattogjak, hogy vajon melyik sarokból mered rám az álarcos gyilkos. Így a másik végletet is el tudom képzelni, hogy valaki védekező mechanizmusként végigröhögi, bár amikor barátnőim horror előzeteseket mutogattak úgy éreztem majd elalszok, úgyhogy tényleg nem tudom elképzelni, hogy egy horror hogy lehet vicces, de elhiszem, hogy másoknak az.
2020. aug. 2. 15:37
 7/7 anonim ***** válasza:
A legtöbbet nyugi, én is végig röhögöm, viszont vannak olyanok, amiktől majd becsinálokxd
2020. okt. 14. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!