Van egy film amit regen lattam.. 7-10 eve talan.. Annyi maradt meg belole, hogy egy hatalmas baba ul egy kádban es sir.. Horror plusz egyéb kategória.. Nem ismerős valakinek?
Figyelt kérdés
Nagyon para film volt.. Lehet csak azert mert 13 ev alatti voltam es annak tunt.. Lehet, hogy amugy meg egy szar.. De eszembe jutott es gondoltam hatha ismeri valaki..
A baba nem rendes csecsemő volt.. Látszott, hogy animalt a dolog.
2020. júl. 30. 16:13
1/6 anonim válasza:
A Horrorra akadva valamelyik részében van ilyen jelenet, de az vígjáték szóval nem biztos, hogy arra gondolsz.
2/6 A kérdező kommentje:
Neem.. Tutira nem arra gondolok.. Ha eszembe jut tobb, irok kozben, mert neha beugrik, de most egyelore ennyi..
2020. júl. 31. 05:13
3/6 anonim válasza:
Ha a horrora akadvaban van egy ilyen resz akkor azt a filmet parodizaltak Ki. Nincs meg melyik resz?
5/6 A kérdező kommentje:
Basszus..
4/4-es valaszoloo koszonom.. Az lesz az!! Máshogy emlékeztem a babára mondjuk.. Most megnéztem es kellemetlen erzes fogott el:"D
2020. aug. 29. 14:09
6/6 anonim válasza:
Én is csak így emlékeztem rá, hogy amikor először láttam, eszméletlenül nyomasztott a film, plusz az a szerencsétlen, groteszk csecsemő beleégett a retinámba. Soha többet nem nézem meg, az biztos. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!