Marvel rajongók! Ti mikor és hogyan lettetek Marvel fanok?
Én tavaly tudtam hogy menni fogok egy ifijúsági táborba aminek akkor a szuperhősök voltak a temai. Az egyik fiú haverommal mentem aki azért kepben volt a dolgokkal. Engem öszintén nem érdekelt akkor. A tabor jó volt de meg akkor sem igazán érdekelt de azért meséltek ezt azt. A tabor utani heten haverommal filmezni akartam, és akkor mondta hogy menjünk moziba. Mondtam hogy jó. Mondta hogy nézzük meg a vegjatekot mert mar nagyon meg akarja nezni. Én mondtam hogy nem akarom inkább akkor azt ami elöszőr van. Ezert megnézette velem a vasembert. És hát.... nagyon tetszett. Másnap már a Vasember 2öt néztük meg. Ahol aztán fekete özvegy is megjelent es azóta a kedvencem. (Lany vagyok, nem az alakja miatt)
Aztán én egyedül megnéztem a többit és hűűű. Hát olyan nagy Marvel fan lettem hogy csak na.
Ti mikor és hogyan lettetek marvel fanok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!