Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » X-men rajongók, ez hogy van?

Tankcsapdafun002 kérdése:

X-men rajongók, ez hogy van?

Figyelt kérdés

1)Logen kb. 1850-ben kapta meg a képeségeítt (kb. 15 évesen), aztán láttuk hogy harcol az 1 és 2 világ háborúban már felőtként. Ha jól számolom ez 64 év az első világ háborúig, addig meg már felnőtt lett belőle aztán az Adamantium beűltettéséig eltelik mégegyszer ennyi. Most addigra mért nem őregedet meg?

2)Tudjuk hogy Logen NEM halhatatlan de miért nem, hiszen regenerálódik mindene?!

2019. febr. 3. 23:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Először is Logan. Másodszor meg nem értem a kérdésedet. Megkérdezed, hogy miért nem öregszik, majd leírod, hogy regenerálódik mindene. Megadtad a választ. Mit nem értesz?
2019. febr. 3. 23:36
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Én értem mire gondolsz.

Logan felnőtt koráig öregedett, vagy inkább nevezzük úgy, hogy fejlődött, végtére is elég vicces lenne, ha gyerek maradna, ráadásul ezzel a feltevéssel maradhatott volna 1 napos is.

Tehát Logan felnőtt, majd nem öregedett tovább mindaddig, amíg az adamantiumot be nem ültették neki. Az adamantium mérgezte őt, ezáltal a regenerációs képessége úgymond romlott és megöregedett.

2019. febr. 3. 23:46
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszőnöm #2-nek a válaszokat. De elrontottam a kérdést (a másodikat). Tehát akkor most kijavitóm.

Miért nem halhatatlan ha eltekintünk az Adamantiumtol? (Vagyis ha sose kapta volna meg)

2019. febr. 4. 09:42
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha nem kapta volna meg, akkor nem is öregedett volna meg, de megkapta.
2019. febr. 4. 10:59
 5/6 anonim ***** válasza:

Azért nem öregedett tovább mert eddig fejlődött felnőtt koráig.

Azért nem halhatatlan mert az Adamantium fokozatosan mérgezte a szervezetét amivel egy idő után már nem bírt megbírkózni a képessége(ezért is ölték meg)

2019. febr. 4. 11:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Valójában az adamantiumnak semmi köze sincs a regenerálódásának elvesztéséhez. A "Farkas" című film alapján szolgáló képregényben 100 méterre volt a hirosimai atombombától ami felrobbant. Elvesutette a regenerációs képességét, de egy idő után visszatért volna csak elkeudtek rá vadászni és így nem tudott szépen gyógyulni. A végén pedig ráöntöttek egy dézsa forró adamantiumot.
2020. máj. 20. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!