X-men rajongók, ez hogy van?
1)Logen kb. 1850-ben kapta meg a képeségeítt (kb. 15 évesen), aztán láttuk hogy harcol az 1 és 2 világ háborúban már felőtként. Ha jól számolom ez 64 év az első világ háborúig, addig meg már felnőtt lett belőle aztán az Adamantium beűltettéséig eltelik mégegyszer ennyi. Most addigra mért nem őregedet meg?
2)Tudjuk hogy Logen NEM halhatatlan de miért nem, hiszen regenerálódik mindene?!
Én értem mire gondolsz.
Logan felnőtt koráig öregedett, vagy inkább nevezzük úgy, hogy fejlődött, végtére is elég vicces lenne, ha gyerek maradna, ráadásul ezzel a feltevéssel maradhatott volna 1 napos is.
Tehát Logan felnőtt, majd nem öregedett tovább mindaddig, amíg az adamantiumot be nem ültették neki. Az adamantium mérgezte őt, ezáltal a regenerációs képessége úgymond romlott és megöregedett.
Köszőnöm #2-nek a válaszokat. De elrontottam a kérdést (a másodikat). Tehát akkor most kijavitóm.
Miért nem halhatatlan ha eltekintünk az Adamantiumtol? (Vagyis ha sose kapta volna meg)
Azért nem öregedett tovább mert eddig fejlődött felnőtt koráig.
Azért nem halhatatlan mert az Adamantium fokozatosan mérgezte a szervezetét amivel egy idő után már nem bírt megbírkózni a képessége(ezért is ölték meg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!