Bolg miért hagyta, hogy Legolas megölje végül?
Figyelt kérdés
2020. júl. 30. 15:37
1/5 anonim válasza:
Nyilván nem direkt. Legolas jobb volt nála.
3/5 A kérdező kommentje:
Pedig nekem úgy tűnik, hogy hagyta. Legolas kiszedi a hátából a tőrt és döfne vele, de Bolg megfogja a kezét és mosolyog. Erre Legolas gyorsan ráugrik a vállára, és eltelik kb. 10 másodperc mire beledöfi a fejébe. Viszont ezalatt Bolg simán odanyúlhatott volna a kezével, és leránthatta volna, vagy lerázza magáról, de csak állt már ott bambán.
2020. júl. 31. 07:05
4/5 anonim válasza:
Ez esetben rossz rendezői megvalósítás. Nem látom értelmét miért hagyta volna magát megölni egy ork, akik ráadásul még csak nem is a hősiességükről vagy a taktikai érzékükről híresek...
5/5 Tuti20 válasza:
Ember nem értem a kérdést,Legolas egész film alatt kergette ezt a pancser Bolg-ot, Legolas a törmelékeken futva bele döfött egy kést aztán felszaltózott a nyakába és meglékelte mint egy dinnyét. Nem értem ezen mi nem egyértelmű.
Legolas egy 2000+ éves halhatatlan tünde herceg aki eszméletlenül tud.
Ebbe az univerzumba talán az apját mondanám még aki fel tudná vele venni a versenyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!