Mi bajuk az embereknek Tauriellel a Hobbitból?
Figyelt kérdés
Azt olvastam ő elég negatív fogadtatásban részesült, pedig a legtöbb szereplőt kedvelik. Vele mi a gond?#gyűlölet #hobbit #Tünde #Legolas #A Gyűrűk Ura #A hobbit #fogadtatás #Tauriel #Evangeline Lilly #tündelány
2020. jan. 29. 23:03
1/4 anonim válasza:
Nincs köze az eredeti sztorihoz, csak a szerelmi szál meg a píszíség (a tünde-törp párra értve) miatt tették be.
Nekem nincs vele bajom, szerettem a filmet úgy, ahogy volt. :)
2/4 anonim válasza:
A könyvben nem szerepel , érezhetően csak azért kellett a filmbe, hogy legyen egy eye candy-ként funkcionáló női főszereplő.
3/4 anonim válasza:
Nem része az eredeti történetnek, csak azért került bele hogy elnyújthassák a sztorit és a szerelmi szál miatt. Így érezhetően oda nem illő és erőltetett.
Mondjuk azt nem hinném hogy a karakterrel lenne baja túl sok embernek.
4/4 anonim válasza:
Nekem nem volt vele bajom, jó karakter.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!