Tudnátok ilyen sorozatokat /filmeket mondani ?
Tudnátok olyan filmeket / sorozatokat de leginkább sorikat mint pl:
Szexoktatás
Skam
Riverdale
Tehát szóljon a romanitkaról,legyen benne izgalom elég dráma , és szóljon a tini mindennapjaikról
Az első válaszoló által említett sorozatokat én is ajánlom (kivétel a Csecsebecséket, azt nem láttam, nem tudom milyen). Akkor pl. ott a Skins.
A Riverdalehez szerintem hasonlít a Pretty Little Liars, mármint abból a szempontból, hogy mindkettő tinédzserekről szól, van benne romantika, és mindkettőben van rejtély, meg izgalom. Akkor még hasonló talán az Elite, illetve a Gossip Girl egy picit kevésbé hasonlít, de tinik, romantika, meg ilyenek ott is vannak. Ez is egy picit már távolabbi, de esetleg Dare Me. Tinikről szól, de rejtély itt is van. Ha jól tudom, akkor sajna ez a sorozat már kaszát kapott, 1 évad után, de szerintem azért érdemes így is megnézni.
A Sex Educationhöz talán hasonlít az On my block. Mármint lehet nem hasonlít egyáltalán, már elég rég néztem, nem tudom, viszont ez is tinikről szól. Illetve most hirtelen eszembe jutott a Trinkets is, ami szerintem ismételten egyikhez se hasonlít annyira, viszont ez is tinikről szól, nekem tetszett.
2#-es, 1#-es vagyok
A trinkets a csecsebecsék😂
Mindig angolul nézek filmeket/sorozatokat de ennek az eredeti címét valamiért nem tudom megjegyezni ezért a magyart írtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!